
Τρεις νεκροί και 50 τραυματίες από την επίθεση αυτοκτονίας στο βόρειο Ιράκ
Τρεις Ιρακινοί έχασαν τη ζωή τους -συμπεριλαμβανομένου του βομβιστή- και 50 τραυματίστηκαν, μεταξύ αυτών και τέσσερις Αμερικανοί στρατιώτες, από την επίθεση αυτοκτονίας στην Ερμπίλ του βορείου Ιράκ, την Τρίτη, σύμφωνα με νεότερο απολογισμό.
53
Τρεις Ιρακινοί έχασαν τη ζωή τους -ο βομβιστής και δύο ανήλικοι Κούρδοι- και 50 τραυματίστηκαν, μεταξύ αυτών και τέσσερις Αμερικανοί στρατιώτες, από την επίθεση αυτοκτονίας στην Ερμπίλ του βορείου Ιράκ, την Τρίτη, σύμφωνα με νεότερο απολογισμό.
Η επίθεση αυτοκτονίας, με τη χρήση παγιδευμένου οχήματος, πραγματοποιήθηκε έξω από το κεντρικό γραφείο πληροφοριών των αμερικανικών δυνάμεων στο Ιράκ.
Σύμφωνα με πληροφορίες από αξιωματούχο της Κεντρικής Διοίκησης των Αμερικανικών Δυνάμεων στο Ιράκ, ο τραυματισμός των Αμερικανών στρατιωτών είναι σοβαρός, και η κατάσταση ενός από αυτούς χαρακτηρίζεται κρίσιμη.
Εν τω μεταξύ, ένας Αμερικανός στρατιώτης σκοτώθηκε την Τετάρτη στην Βαγδάτη, την ώρα που επιχειρούσε να εξουδετερώσει εκρηκτικό μηχανισμό.
Ο στρατιώτης ανήκε σε ομάδα πυροτεχνουργών της πρώτης μεραρχίας τεθωρακισμένων, σύμφωνα με ανακοίνωση της Κεντρικής Διοίκησης των Αμερικανικών Δυνάμεων στο Ιράκ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,Associated Press,ΑΠΕ/Reuters/Γαλλικό
- Αλλαγές στα επιδόματα: Δημιουργείται ενιαίο ψηφιακό μητρώο
- Το El Niño επιστρέφει ισχυρό και θεαματικό εν μέσω κλιματικής κρίσης – Επηρεάζεται η Ελλάδα;
- Συνταγή: Κεφτεδάκια με σάλτσα πιπεριάς Φλωρίνης
- Φαρμακοποιοί: Πρόβλημα δημόσιας υγείας η κατ΄ οίκον διανομή φαρμάκων του ΕΟΠΥΥ
- Νεκρή βρέθηκε 74χρονη στις τουαλέτες του Πολιτιστικού Κέντρου στο Άργος Ορεστικού
- Δυσαρεστημένος ο Τραμπ με την πρόταση του Ιράν αλλά την εξετάζει – Δεκάδες χώρες ζητούν το άνοιγμα του Ορμούζ



