
Τους λογαριασμούς 10 φερόμενων ως μέλη της Τζεμάα Ισλαμίγια «παγώνουν» οι ΗΠΑ
Τους τραπεζικούς λογαριασμούς δέκα υπόπτων ως μέλη της τρομοκρατικής οργάνωσης Τζεμάα Ισλαμίγια, που θεωρείται ότι σχετίζεται με την Αλ Κάιντα και στην οποία αποδίδεται η πολύνεκρη επίθεση στο Μπαλί, «παγώνουν» οι Ηνωμένες Πολιτείες.
43
Τους τραπεζικούς λογαριασμούς δέκα υπόπτων ως μέλη της τρομοκρατικής οργάνωσης Τζεμάα Ισλαμίγια, που θεωρείται ότι σχετίζεται με την Αλ Κάιντα και στην οποία αποδίδεται η πολύνεκρη επίθεση στο Μπαλί, «παγώνουν» οι Ηνωμένες Πολιτείες.
Επιπλέον, σύμφωνα με ανακοίνωση του αμερικανικού υπουργείου Οικονομικών, τα ονόματα των δέκα υπόπτων θα κοινοποιηθούν στον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών, προκειμένου να προχωρήσουν σε αντίστοιχες κινήσεις και τα υπόλοιπα κράτη-μέλη του.
«Με τη σημερινή κίνηση αναγνωρίζονται δέκα άτομα που βρίσκονταν στην καρδιά της Τζεμάα Ισλαμίγια» τόνισε, σύμφωνα με το Reuters, ο υπουργός Τζον Σνόου στη σχετική ανακοίνωση.
Υποστήριξε, δε, ότι «αυτοί οι τρομοκράτες προσπαθούσαν να φέρουν εις πέρας τα χτυπήματα της Αλ Κάιντα στη νοτιοανατολική Ασία».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Αλλαγές στα επιδόματα: Δημιουργείται ενιαίο ψηφιακό μητρώο
- Το El Niño επιστρέφει ισχυρό και θεαματικό εν μέσω κλιματικής κρίσης – Επηρεάζεται η Ελλάδα;
- Συνταγή: Κεφτεδάκια με σάλτσα πιπεριάς Φλωρίνης
- Φαρμακοποιοί: Πρόβλημα δημόσιας υγείας η κατ΄ οίκον διανομή φαρμάκων του ΕΟΠΥΥ
- Νεκρή βρέθηκε 74χρονη στις τουαλέτες του Πολιτιστικού Κέντρου στο Άργος Ορεστικού
- Δυσαρεστημένος ο Τραμπ με την πρόταση του Ιράν αλλά την εξετάζει – Δεκάδες χώρες ζητούν το άνοιγμα του Ορμούζ



