
«Όχι» στην παροχολογία κατά τη διάρκεια της ΔΕΘ από τον Κώστα Καραμανλή
«Δεν θα πάμε στη ΔΕΘ με λογικές παροχολογίας», προκειμένου να διαφυλαχθεί η εικόνα αξιοπιστίας και υπευθυνότητας του κόμματος, ήταν το μήνυμα του προέδρου της ΝΔ Κώστα Καραμανλή κατά την πρώτη μετά τις διακοπές σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στη Ρηγίλλης.
28
«Δεν θα πάμε στη ΔΕΘ με λογικές παροχολογίας», προκειμένου να διαφυλαχθεί η εικόνα αξιοπιστίας και υπευθυνότητας του κόμματος, ήταν το μήνυμα του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κώστα Καραμανλή κατά την πρώτη μετά τις διακοπές σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη στη Ρηγίλλης.
Όπως αναφέρει η εφημερίδα Τα Νέα, στελέχη του πολιτικού σχεδιασμού υπογράμμισαν πως στο μέτωπο τη ςοικονομίας η έμφαση πρέπει να δοθεί στην ανάδειξη της αναξιοπιστίας της κυβέρνησης και προσέθεταν ότι «δεν θα γίνουμε εμείς αναξιόπιστοι».
Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και ο συντονιστής Οικονομικών Γ.Αλογοσκούφης, ο οποίος δήλωνε ότι «σε καμία περίπτωση δεν θα υποσχεθούμε επιταγές χωρίς αντίκρισμα».
Πάντως, στο σχεδιασμό της Ρηγίλλης είναι να ανακοινωθούν κατά την ομιλία του Κ.Καραμανλή στη ΔΕΘ μέρα κοινωνικής πολιτικής, τ οποία θα είναι συγκεκριμένα και κοστολογημένα.
Επίσης, στη σύσκεψη έγινε μία πρώτη συνολική συζήτηση για την τακτική και τη στρατηγική που θα ακολουθήσει το κόμμα στους επόμενους μήνες. Ο Γ.Σουφλιάς ανέλυσε δύο σενάρια πιθανών κυβερνητικών πρωτοβουλιών: (α) Εκλογές το φθινόπωρο, ή (β) εκλογές στο τέλος του 2003.
Οι επιτελείς του κ. Καραμανλή, αποφάσισαν να ρίξουν το βάρος τους στην επίσημη εμφάνιση του προέδρου της ΝΔ στη ΔΕΘ, αναβάλλοντας την παρουσίαση των τριών ενοτήτων του προγράμματος (δημόσια διοίκηση, οικονομία, υγεία) για τις αρχές του φθινοπώρου στις περιοδείες που θα πυκνώσουν και στις συναντήσεις με φορείς.
Την Τετάρτη το πρωί ο κ. Καραμανλής συναντάται με το προεδρείο της ΚΕΔΚΕ στη Ρηγίλλης, ενώ προηγουμένως θα έχει συνάντηση εφ΄όλης της ύλης με τη δήμαρχο Αθηναίων Ντόρα Μπακογιάννη.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Κρήτη: Ένας 93χρονος οδηγός παραβίασε ΣΤΟΠ και συγκρούστηκε με μηχανή – Στην εντατική ο ανήλικος οδηγός
- Λίζα Κούντροου: Τι λέει για τους σεναριογράφους στα Φιλαράκια
- Εφετείο: «Υπήρχαν αίματα, αναστάτωση, πανικός» – Μαρτυρία στο in για τις πρώτες στιγμές μετά τους πυροβολισμούς
- Έστειλε μήνυμα ο Σλούκας μετά την επέμβαση: «Μετράω αντίστροφα, αισιοδοξία και πίστη στην ομάδα»
- Φωτογραφίες ντοκουμέντο από τους πυροβολισμούς σε ΕΦΚΑ και Ειρηνοδικείο
- ΗELLO!: Έρχεται την Τετάρτη στα περίπτερα
