38

Κοινή συνάντηση εκπροσώπων των ομοσπονδιών Αστυνομικών, Πυροσβεστών και Λιμενικών πραγματοποιήθηκε την Τρίτη, προκειμένου να εξεταστεί το ενδεχόμενο κινητοποιήσεων για τη διεκδίκηση του αιτήματος αναγνώρισης των επαγγελμάτων τους ως επικίνδυνα και ανθυγιεινά.

Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρεται ότι «η συνεδρίαση διακόπηκε, επειδή κρίθηκε αναγκαίο να υπάρξει μια ύστατη προσπάθεια των Ομοσπονδιών για τη λύση του όλου ζητήματος και επιχειρήθηκε συνάντηση με τον υπουργό Δημόσιας Τάξης Γιώργο Φλωρίδη».

Η συνάντηση όμως δεν κατέστη δυνατή, επειδή ο υπουργός Δημόσιας Τάξης ήταν «ιδιαίτερα απασχολημένος», όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στην ανακοίνωση, και οι εκπρόσωποι των ομοσπονδιών ενημερώθηκαν ότι μια συνάντηση θα είναι δυνατή την ερχόμενη εβδομάδα.

Οι εκπρόσωποι της ομοσπονδίας εκφράζουν στην ανακοίνωση την ενόχλησή τους για τη στάση της κυβέρνησης, η οποία «δια του πολιτικού προϊσταμένου του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης αγνόησε τους εκπροσώπους 70.000 ένστολων εργαζομένων μη έχοντας διαθέσιμο χρόνο γι αυτούς και καθ όλη την εβδομάδα, γιατί ως φαίνεται τα προβλήματα του αστυνομικού, πυροσβέστη και λιμενικού δεν έχουν μεγάλη αξία».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ