
Η Συντονιστική Επιτροπή της ΑΕΚΑ ενέκρινε την επανεκλογή και τις εισηγήσεις Μπίστη
Με επανεκλογή του Ν.Μπίστη ως επικεφαλής της ΑΕΚΑ και την έγκριση του κειμένου πολιτικής απόφασης που αυτός εισηγήθηκε για τις πολιτικές εξελίξεις και τις διεργασίες στην Kεντροαριστερά, ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της Συντονιστικής Επιτροπής της Κίνησης.
37
Με επανεκλογή του Νίκου Μπίστη ως επικεφαλής της Ανανεωτικής Εκσυγχρονιστικής Κίνησης της Αριστεράς (ΑΕΚΑ) και την έγκριση του κειμένου πολιτικής απόφασης που αυτός εισηγήθηκε, σχετικά με τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις και τις διεργασίες στην Kεντροαριστερά, ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της Συντονιστικής Επιτροπής της Κίνησης.
Στην πολιτική απόφαση που υιοθέτησε η ΑΕΚΑ, διαπιστώνεται ότι το κυβερνών κόμμα, αδυνατεί να αξιοποιήσει τις όποιες επιτυχίες της κυβέρνησης, με ένα τμήμα του μάλιστα, «να φαίνεται να αποδέχεται μοιρολατρικά την ήττα».
Το κυβερνητικό έργο, διακρίνεται από «μεταρρυθμιστική άπνοια», σύμφωνα με την ΑΕΚΑ, ενώ «η κυβέρνηση έχει αποτύχει στη διαχείριση των καθημερινών προβλημάτων του πολίτη».
«Η αδυναμία του ΠΑΣΟΚ, τείνει να εδραιώσει στην κοινή γνώμη, την πεποίθηση της επερχόμενης ήττας» σημειώνεται στο κείμενο της πολιτικής απόφασης. Απέναντι στην κατάσταση αυτή, η ΑΕΚΑ προτείνει στον πρωθυπουργό να αναλάβει πρωτοβουλίες για τη γένεση της παράταξης της Κεντροαριστεράς «που βρίσκεται σε ετοιμότητα μέσα στην κοινωνία».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Νέα αποχώρηση του Γιασικεβίτσιους από συνέντευξη Τύπου – Η ερώτηση που τον εξόργισε (vid)
- Κρήτη: Μεταφέρθηκαν στο Ηράκλειο οι 175 ακτιβιστές του Global Sumud Flotilla
- Γέμισε το ορφανοτροφείο ζώων της ΑΝΙΜΑ – Έκκληση για βοήθεια
- Βαρουφάκης: Η χώρα δεν είναι βιώσιμη – Ο Μητσοτάκης ξεπέρασε τον Όρμπαν, παίρνει το χρυσό σε διαφθορά, διαπλοκή, αυταρχισμό
- Μήνυμα Τσίπρα: Η Πρωτομαγιά σημαίνει αντίσταση, αγώνας, ελπίδα
- Ο Μάικλ Τζάκσον, ο Τζέφρι Έπσταϊν και ένας στρατός από τρολ στο πλευρό του «Βασιλιά της Ποπ»

