
Υπεγράφη το συμβόλαιο για τη μονάδα ηλεκτροπαραγωγής των ΕΛΠΕ στη Θεσσαλονίκη.
Οριστικό συμβόλαιο για την ανέγερση μονάδας ηλεκτροπαραγωγής στο χώρο των ΕΛΠΕ στη Θεσσαλονίκη υπέγραψε την Τετάρτη η Ενεργειακή Θεσσαλονίκης, θυγατρική κατά 100% του ομίλου ΕΛΠΕ, με την αυστριακή εταιρεία Va-Tech Hydro.
27
Οριστικό συμβόλαιο για την ανέγερση μονάδας ηλεκτροπαραγωγής στο χώρο των ΕΛΠΕ στη Θεσσαλονίκη υπέγραψε την Τετάρτη η Ενεργειακή Θεσσαλονίκης, θυγατρική κατά 100% του ομίλου ΕΛΠΕ, με την αυστριακή εταιρεία Va-Tech Hydro.
Βάσει του συμβολαίου, το κύριο έργο της αυστριακής εταιρείας αφορά στην εργολαβία ανέγερσης της ηλεκτροπαραγωγικής μονάδας καθώς και στην προμήθεια του απαραίτητου εξοπλισμού.
Επίσης, η Ενεργειακή Θεσσαλονίκης υπέγραψε συμβόλαιο υπηρεσιών μακράς διάρκειας για τη συντήρηση του ατμοστρόβιλου με την αμερικανική εταιρεία General Electric.
Η εμπορική λειτουργία της μονάδας αναμένεται να αρχίσει τον Ιούνιο του 2005.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Τιτανικός: Αυτό είναι το αντικείμενο από το θρυλικό ναυάγιο που βγαίνει στο σφυρί για 500.000 ευρώ
- Υεμένη: Εκατοντάδες χιλιάδες Χούθι μαζεύτηκαν στη Σαναά διαδηλώνοντας υπέρ της Χεζμπολάχ
- Μαυροπάνος: Ομάδες της Premier League και της Bundesliga θέλουν τον Έλληνα διεθνή – Στη λίστα της Ντόρτμουντ
- Έκαναν ταχυδρομικές παραγγελίες ναρκωτικών από το εξωτερικό – Συνελήφθησαν 45χρονος και ένας ανήλικος
- Κυβέρνηση σε παρακμή: Το Μαξίμου απέναντι σε μια νέα κανονικότητα που δεν προμηνύει τίποτε καλό
- Ζοράν Μαμντάνι: Σνομπάρει Γουίντουρ και Μπέζος με ηχηρό όχι στο Met Gala – Ρίχνει το γάντι στην ελίτ

