Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Επτά χιλιάδες άνθρωποι πόζαραν γυμνοί στο φακό του Σπένσερ Τιούνικ

Επτά χιλιάδες άνθρωποι πόζαραν γυμνοί στο φακό του Σπένσερ Τιούνικ

Περίπου 7.000 άνθρωποι συγκεντρώθηκαν τα ξημερώματα της Κυριακής στο κέντρο της Βαρκελώνης, στην Ισπανία, προκειμένου να ποζάρουν γυμνοί στο φακό του Αμερικανού φωτογράφου Σπένσερ Τούνικ.

43

Περίπου 7.000 άνθρωποι συγκεντρώθηκαν τα ξημερώματα της Κυριακής στο κέντρο της Βαρκελώνης, στην Ισπανία, προκειμένου να ποζάρουν γυμνοί στο φακό του Αμερικανού φωτογράφου Σπένσερ Τούνικ. Ο ίδιος, σχολιάζοντας λίγο μετά τη φωτογράφηση, δήλωσε ότι ήταν η καλύτερη που είχε κάνει ποτέ.

Ο Σπένσερ Τιούνικ έχει συλληφθεί αρκετές φορές στις Ηνωμένες Πολιτείες για αδικήματα όπως της άσεμνης συμπεριφοράς και της παρεμπόδισης της κυκλοφορίας. Γι αυτό και επιλέγει το εξωτερικό για τις σημαντικότερες δουλειές του.

Οι Αρχές πάντως στη Βαρκελώνης ήταν πιο επιεικείς απ ό,τι στις ΗΠΑ και σύμφωνα με το BBC καλωσόρισαν την ξεχωριστή φωτογράφηση της Κυριακής.

Ο Αμερικανός φωτογράφος έχει προχωρήσει σε ανάλογες πρωτοβουλίες και σε άλλες πόλεις του κόσμου, όπως το Σάο Πάολο, το Μόντρεαλ και τη Μελβούρνη, πόλη στην οποία φωτογραφήθηκαν γυμνοί 4.500 άνθρωποι.

Στη Βαρκελώνη οι εθελοντές άρχισαν να συγκεντρώνονται από τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής και σύμφωνα με τους διοργανωτές της φωτογράφησης η συμμετοχή 7.000 «μοντέλων» αποτελεί ρεκόρ, καθώς είναι σχεδόν διπλάσια από αυτή που περίμεναν.

Ο Τιούνικ τράβηξε τρεις φωτογραφίες από το συγκεντρωμένο πλήθος. Στην πρώτη φωτογραφία, όλοι κείτονταν ανάσκελα, στη δεύτερη ήταν γονατιστοί και στην τρίτη πόζαραν ζευγάρια αγκαλιασμένα.

Οι περισσότεροι από τους εθελοντές ήταν άνδρες, υπήρχαν όμως και οικογένειες, μωρά, άτομα με αναπηρίες, ακόμη και άνθρωποι με που είχαν τα άκρα τους στο γύψο.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Το μεγάλο λάθος του Σλούκα έδωσε το πλεονέκτημα στην Μακάμπι (vid)

Ο Κώστας Σλούκας πήρε την λάθος απόφαση, τη λάθος στιγμή. Και η Μακάμπι…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024