Αμεσα η αναδρομική καταβολή του οικογενειακού επιδόματος ζητά η ΝΔ
Την αναδρομική καταβολή του οικογενειακού επιδόματος άμεσα, και όχι από 1η Ιανουαρίου 2004, όπως υποσχέθηκε στην ΑΔΕΔΥ ο υπουργός Οικονομικών, ζητά η ΝΔ. Όπως επισημαίνει, οι υποχρεώσεις της νυν κυβέρνησης δεν μπορούν να μετατίθενται στην επόμενη κυβέρνηση.
53
Την αναδρομική καταβολή του οικογενειακού επιδόματος άμεσα, και όχι από 1η Ιανουαρίου 2004, όπως υποσχέθηκε στην ΑΔΕΔΥ ο υπουργός Οικονομικών Νίκος Χριστοδουλάκης, ζητά η ΝΔ.
Συγκεκριμένα, ο γραμματέας της ΚΟ του κόμματος Δημήτρης Σιούφας και οι συντονιστές Οικονομικών και Κοινωνικών υποθέσεων Γιώργος Αλογοσκούφης και Νικήτας Κακλαμάνης δήλωσαν ότι «η κυβέρνηση αναγκάζεται να ανταποκριθεί πλέον στην υποχρέωσή της να καταβάλλει άμεσα τα αναδρομικά για τα οικογενειακά επιδόματα που αυθαίρετα και αντισυνταγματικά είχε καταργήσει».
»Τα Δικαστήρια έχουν αποφανθεί, και η κυβέρνηση δεν μπορεί να κρύβεται. Υποσχέθηκαν να τα δώσουν, και δεν μπορούν να υπόσχονται τώρα για λογαριασμό άλλων, μεταθέτοντας τις υποχρεώσεις τους στην επόμενη κυβέρνηση» επισήμαναν.
Παράλληλα, σημείωσαν ότι κατά τη συνάντηση με την ΑΔΕΔΥ, ο Ν.Χριστοδουλάκης εμφανίστηκε έτοιμος να εγκαταλείψει τις «απαράδεκτες και αντισυνταγματικές» ρυθμίσεις που προωθούσε σχετικά με την ανατροπή της σχέσης του 80% των εκάστοτε συνταξίμων αποδοχών των εν ενεργεία υπαλλήλων.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Κώστας Δόξας: Καταδικάστηκε για ενδοοικογενειακή βία σε βάρος της πρώην συζύγου του
- Ποιες αβεβαιότητες αντιμετωπίζει ο προϋπολογισμός του 2026
- Τρομακτικό τροχαίο στη λεωφόρο Συγγρού: Σύγκρουση ΙΧ με μοτοσικλέτα – Χωρίς τις αισθήσεις του ο οδηγός της μηχανής
- Αγριος ξυλοδαρμός 45χρονης από τον σύντροφό της στη μέση του δρόμου – Βίντεο ντοκουμέντο
- Ο Ολυμπιακός για τη δυναμική παρουσία του κόσμου του στο Λεβερκούζεν: «Ο 12ος παίκτης μας» (vid)
- Οι πιο ωραίες διαδρομές για ταξίδι με τρένο στην Ευρώπη – Από βαγόνια των 10.000 ευρώ έως νυχτερινά δρομολόγια

