
Χωρίς ιδιαίτερο αποτέλεσμα η «πρεμιέρα» της λεωφορειολωρίδας στη Χαρ.Τρικούπη
Μάλλον αποτυχημένη ήταν η επίσημη πρώτη της λεωφορειολωρίδας στη Χαριλάου Τρικούπη, αφού τα σταθμευμένα στη δεξιά πλευρά αυτοκίνητα εμπόδιζαν τη διέλευση των μέσων μαζικής μεταφοράς. Ελάχιστα ήταν τα σημεία από όπου τα λεωφορεία διέρχονταν άνετα.
30
Μάλλον αποτυχημένη ήταν η επίσημη πρώτη της λεωφορειολωρίδας στη Χαριλάου Τρικούπη, αφού τα σταθμευμένα στη δεξιά πλευρά Ι.Χ. αυτοκίνητα εμπόδιζαν τη διέλευση των μέσων μαζικής μεταφοράς. Οι κάτοικοι επιμένουν ότι το μέτρο δεν μπορεί να εφαρμοστεί στη συγκεκριμένη οδό.
Όπως αναφέρεται σε ρεπορτάζ των Νέων της Παρασκευής, από τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης οι άνδρες της Τροχαίας αφαιρούσαν τις πινακίδες των σταθμευμένων οχημάτων, ωστόσο, ελάχιστα ήταν τα σημεία από όπου η διέλευση των λεωφορείων γινόταν χωρίς δυσκολία.
Κάτοικοι και ιδιοκτήτες καταστημάτων υποστηρίζουν ότι η λειτουργία του λεωφορειόδρομου είναι προβληματική, δεδομένου ότι οι υπεύθυνοι δεν προέβλεψαν τίποτα για τη στάθμευση των οχημάτων της περιοχής.
Αλλωστε, σύμφωνα με παλαιότερο δημοσίευμα της ίδιας εφημερίδας, η λειτουργία των λεωφορειόδρομων στις οδούς Χαριλάου Τρικούπη και Ιπποκράτους «κοστίζει» 1.300 θέσεις στάθμευσης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- «Εκκλησία με καζίνο» – Πώς βλέπει ο Μπάφετ σήμερα τις αγορές
- Συρία: Η κρατική τηλεόραση επιβεβαιώνει βομβαρδισμούς της Ιορδανίας εναντίον «αποθηκών ναρκωτικών και όπλων»
- Η Ιορδανία βομβάρδισε περιοχές στην επαρχία Σουέιντα στη Συρία
- Πόλεμος στο Σουδάν: Επιδρομή drone κοντά στη Χαρτούμ, 5 νεκροί
- Το YouTube ως εκπαιδευτικό εργαλείο για τους εφήβους
- Το Συμβούλιο Ασφαλείας βλέπει την κλιμάκωση του πυρηνικού προγράμματος στη Βόρεια Κορέα