Νέα πτώση 1,6% στο Χρηματιστήριο Αθηνών την Τετάρτη
Πτώσεως συνέχεια στη Σοφοκλέους, η οποία ελλείψει αγοραστικού ενδιαφέροντος έσπασε εύκολα το φράγμα των 1.500 μονάδων και σημείωσε νέο αρνητικό ρεκόρ εξαετίας. Συγκεκριμένα, ο γενικός δείκτης έπεσε κατά 1,6% στις 1.477,91 μονάδες.
28
Πτώσεως συνέχεια στη Σοφοκλέους, η οποία ελλείψει αγοραστικού ενδιαφέροντος έσπασε εύκολα το φράγμα των 1.500 μονάδων και σημείωσε νέο αρνητικό ρεκόρ εξαετίας.
Επηρεαζόμενος από το άσχημο κλίμα και στα διεθνή χρηματιστήρια, ο γενικός δείκτης τιμών έπεσε κατά 1,6% στις 1.477,91 μονάδες. Η αξία των συναλλαγών δεν ξεπέρασε τα 52 εκατ. ευρώ.
Οι επί μέρους δείκτες έκλεισαν όλοι με απώλειες και τις μεγαλυτερες είχαν ο Κλωστοϋφαντουργικός με 6,14%, των κατασκευών με 4,51%, των ειδών-λύσεων πληροφορικής με 4,36%, των εκδόσεων με 2,95% και των τραπεζών με 2,87%.
Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης υποχώρησε σε ποσοστό 1,90%, της μεσαίας κεφαλαιοποίησης έχασε 1,79% και της μικρής κεφαλαιοποίησης σημείωσε πτώση κατά 1,98%.
Ο δείκτης FTSE-ASE 140 κατέγραψε απώλειες 1,89%. Από τις μετοχές που διακινήθηκαν, 65 σημείωσαν άνοδο, 247 υποχώρησαν και 40 παρέμειναν αμετάβλητες.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Ακόμα και στα απομονωμένα νησιά του Ειρηνικού, τα ψάρια είναι γεμάτα μικροπλαστικά
- ΒΗΜΑ της Κυριακής: Έρχεται την 1η Φεβρουαρίου με συναρπαστικές προσφορές
- Φύλο και ευγονική
- «Διατηρητέο Μνημείο της Φύσης» κηρύχθηκε υπεραιωνόβιος πλάτανος 850 ετών
- ΣΥΡΙΖΑ για Βιολάντα: Από την πρώτη στιγμή η κυβέρνηση έβγαλε πόρισμα για να κρύψει την αλήθεια – Πού είναι η Κεραμέως;
- Έπος: Ο Μεντιλίμπαρ καθαρίζει το χιόνι πριν την προπόνηση του Ολυμπιακού στην Ολλανδία (pics, vid)
