Σε αρνητικό έδαφος η Γουόλ Στριτ την Παρασκευή
Σε αρνητικό έδαφος είναι η Γουόλ Στριτ την Παρασκευή, μιάμιση ώρα μετά την έναρξη των συναλλαγών, έπειτα από την ανακοίνωση ότι το Φεβρουάριο χάθηκαν 380.000 θέσεις εργασίας από την αμερικανική οικονομία, οι περισσότερες από το Νοέμβριο του 2001.
27
Σε αρνητικό έδαφος είναι η Γουόλ Στριτ την Παρασκευή, μιάμιση ώρα μετά την έναρξη των συναλλαγών, έπειτα από την ανακοίνωση ότι το Φεβρουάριο χάθηκαν 380.000 θέσεις εργασίας από την αμερικανική οικονομία, οι περισσότερες από το Νοέμβριο του 2001.
Ο Nasdaq υποχωρεί κατά 0,58% στις 1.295,30 μονάδες, ο Dow Jones σημειώνει πτώση 0,41% στις 7.642,06 μονάδες και ο Standard & Poors 500 κατά 0,09% στις 821,29 μονάδες.
Οι απώλειες της αγοράς περιορίστηκαν μετά τη γνωστοποίηση της είδησης ότι δύο γιοι του Οσάμα μπιν Λάντεν συνελήφθησαν στο νοτιοανατολικό Αφγανιστάν.
Από τις αρχές της εβδομάδας ο Nasdaq σημειώνει απώλειες 3%, ο Dow Jones 2,4% και ο S&P 500 υποχωρεί κατά 2,4%.
Στο Λονδίνο ο FTSE 100 υποχωρεί κατά 1,49% στις 3.502,40 μονάδες, στο Παρίσι o CAC 40 κατά 1,58% στις 2.592,90 μονάδες και στη Φρανκφούρτη o DAX σημειώνει πτώση 0,13% στις 2.434,22 μονάδες.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Βιολάντα: «Απροστάτευτοι οι εργαζόμενοι» – Θρήνος στα Τρίκαλα για τις πέντε αδικοχαμένες μητέρες
- Γρηγόρης Αρναούτογλου: Επώνυμοι στέλνουν συλλυπητήρια για την απώλεια της μητέρας του
- «Μια νύχτα μόνο»: Συγκλονιστικές εξελίξεις στο αποψινό επεισόδιο του MEGA
- Αυξήθηκε στην ΕΕ η παραγωγή πυρηνικής ενέργειας
- Τζολάκης: «Δείχνουμε για άλλη μια χρονιά ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να κάνει πολλά πράγματα στην Ευρώπη»
- Δένδιας: Ανανέωση της ελληνογαλλικής συμφωνίας στρατηγικής εταιρικής σχέσης για την άμυνα και την ασφάλεια
