Το… Studio της Honda!
Η Honda καλωσορίζει τη νέα χρονιά με δύο νέα μοντέλα, τα οποία πρόκειται να παρουσιαστούν στην Έκθεση Αυτοκινήτου στο Detroit, που ανοίγει τις πύλες της στις 11 Ιανουαρίου.
Η Honda καλωσορίζει τη νέα χρονιά με δύο νέα μοντέλα, τα οποία πρόκειται να παρουσιαστούν στην Έκθεση Αυτοκινήτου στο Detroit, που ανοίγει τις πύλες της στις 11 Ιανουαρίου.
Το πρωτότυπο Studio Ε είναι ένα compact αυτοκίνητο στα πρότυπα ενός van, ενώ η εξωτερική του εμφάνιση φαίνεται να συμβαδίζει με τη σχεδιαστική φιλοσοφία που επικρατεί στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού. Βασίζεται στο επίσης πρωτότυπο Element, εξοπλίζεται με μηχανικό σύνολο χωρητικότητας 2,4 λίτρων τεχνολογίας i-VTEC ισχύος 200 ίππων, ενώ η κίνηση μεταδίδεται σε όλους τους τροχούς μέσω μηχανικού κιβωτίου ταχυτήτων έξι σχέσεων.
Αν η εξωτερική εμφάνιση του Studio E δεν σας εντυπωσιάσει, τότε το εσωτερικό του κυριολεκτικά θα σας ξεσηκώσει! Όπως ισχυρίζεται η ιαπωνική εταιρεία, η lounge διαμόρφωση των καθισμάτων σε συνδυασμό με τον πλήρη multimedia εξοπλισμό -από PC και οθόνη πλάσματος 17 μέχρι και θέση για dj- μετατρέπει το ιαπωνικό μοντέλο σε ένα πραγματικό studio!
Παράλληλα, στο περίπτερο της Acura -θυγατρική της Honda στις ΗΠΑ- το ενδιαφέρον αναμένεται να τραβήξει ένα sport sedan μοντέλο, το οποίο καλείται να αντιμετωπίσει αντίστοιχες ευρωπαϊκές και ιαπωνικές προτάσεις. Ουσιαστικά πρόκειται για το νέο Accord το οποίο θα εισαχθεί στην τοπική αγορά την άνοιξη του 2003.
Πηγή: Honda
auto.in.gr
- Από την πανούκλα μέχρι τον Χανταϊό: Οι πλωτές καραντίνες και η μακρά ιστορία των κρίσεων στη θάλασσα
- Ατρόμητος-Παναιτωλικός 1-2: Αύξησαν τη διαφορά οι Αγρινιώτες (+6) και νιώθουν ασφάλεια
- Η πλατφόρμα του θανάτου: Το σκοτεινό μυστικό κάτω από τον μεγαλοπρεπή σιδηροδρομικό σταθμό του Μιλάνου
- Φτώχεια και κλιματική κρίση: Ο θανατηφόρος συνδυασμός στην Ευρώπη
- LIVE: ΑΕΚ – Ρίτας Βίλνιους
- Καταπέλτης ο Ευ. Βενιζέλος: Το μεγάλο «λάθος» με την αρχειοθέτηση των υποκλοπών


