
Παραιτήθηκε ο Rob Bain, υπεύθυνος των έργων αναβάθμισης του βρετανικού GP
Ο Rob Bain, υπεύθυνος των έργων αναβάθμισης του βρετανικού Grand Prix, υπέβαλε την παραίτησή του τη Δευτέρα, 24 ώρες μετά τον αγώνα, έπειτα από τις επικρίσεις του αφεντικού της Formula 1, Bernie Ecclestone, σχετικά με τη διοργάνωση.
Ο Rob Bain, υπεύθυνος των έργων αναβάθμισης του βρετανικού Grand Prix, υπέβαλε την παραίτησή του τη Δευτέρα, 24 ώρες μετά τον αγώνα, έπειτα από τις επικρίσεις του αφεντικού της Formula 1, Bernie Ecclestone, σχετικά με τη διοργάνωση.
Συγκεκριμένα, ο B.Ecclestone υποστήριξε ότι η διοργάνωση του παγκόσμιου γεγονότος ήταν πρόχειρη, μολονότι φέτος δεν επαναλήφθηκαν τα φαινόμενα των προηγούμενων χρόνων, όταν επικρατούσε συνωστισμός στους δρόμους έξω από την πίστα. Έτσι, ανακύπτει το ερώτημα αν και κατά πόσο το Silverstone πληροί τις προϋποθέσεις για να διεξάγεται το GP.
Ωστόσο, ο Rob Bain απάντησε: Η αντίδραση του κόσμου ήταν υγιής. Αυτό έχει μεγαλύτερη σημασία από την άποψη ενός και μόνο ανθρώπου.
Επίσης, σε άλλη δήλωσή του ο Rob Bain ανέφερε: Είχα μερικά καταπληκτικά χρόνια και είμαι πολύ περήφανος για το Grand Prix που διοργανώσαμε αυτό το Σαββατοκύριακο. Είναι δυσάρεστο να ακούγονται σχόλια από τους έξω σχετικά με το γεγονός και εύχομαι αυτά να μην επισκιάσουν την προσπάθεια της ομάδας.
auto.in.gr
- Πόλεμος Ιράν: Ποιες ριζικές αλλαγές θα επιφέρει στο παγκόσμιο ενεργειακό σύστημα
- Γιατί το Netflix στρέφει το streaming προς την παραδοσιακή TV
- Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Μαδρίτης 2-0: Κατέκτησε το 29ο πρωτάθλημα στην ιστορία της η «Μπάρτσα»!
- Γιορτή σήμερα 11 Μαΐου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 11.05.2026]
- Μίλαν-Αταλάντα 2-3: «Κραχ» των γηπεδούχων και κίνδυνος να χάσει το Champions League


