
Nέα μοντέλα από τη Honda και για την ευρωπαϊκή αγορά
Δύο νέα μοντέλα με κινητήρες 1.300 και 1.500κ.εκ., αντίστοιχα, oι πωλήσεις των οποίων στη διεθνή αγορά αναμένεται να φτάσουν τις 150.000 έως 200.000 μονάδες το χρόνο σχεδιάζει να παρουσιάσει μέσα στο 2001 η Honda.
Δύο νέα μοντέλα με κινητήρες 1.300 και 1.500κ.εκ., αντίστοιχα, oι πωλήσεις των οποίων στη διεθνή αγορά αναμένεται να φτάσουν τις 150.000 έως 200.000 μονάδες το χρόνο σχεδιάζει να παρουσιάσει μέσα στο 2001 η Honda.
Το πρώτο μοντέλο θα αντικαταστήσει το τρίθυρο Logo, που παρουσιάστηκε το 1996, αλλά θα φέρει καινούρια ονομασία και κινητήρα i- VTEC. Οι υπεύθυνοι της Honda υποστηρίζουν ότι το νέο μοντέλο, το οποίο θα κυκλοφορήσει σε όλο τον κόσμο εκτός από τη βόρεια Αμερική, θα είναι το πιο οικονομικό όσον αφορά στην κατανάλωση καυσίμου στην κατηγορία του.
Όσον αφορά στο δεύτερο μοντέλο, θα μοιράζεται το ίδιο δάπεδο με τον αντικαταστάτη του Logo και πρόκειται να διαδεχτεί το Capa wagon, αυτοκίνητο που κυκλοφορεί αποκλειστικά στην ιαπωνική αγορά και παρουσιάστηκε το 1998. Σε αντίθεση με τον προκάτοχό του, το δεύτερο αυτό νέο μοντέλο της Honda θα εξαχθεί στην Ευρώπη.
Η ιαπωνική εταιρεία σκόπευε να τα κατασκευάζει στις εγκαταστάσεις της στη Μ. Βρετανία, όμως η υψηλή συναλλαγματική αξία της στερλίνας απέναντι στο ευρώ την οδήγησε στην απόφαση να παραγάγει στην Αγγλία το CRV, που προορίζεται για τις ΗΠΑ αντί των δύο νέων μοντέλων που θα κατασκευάζονται τελικά στην Ιαπωνία.
auto.in.gr
- Ειδικός στην γραφολογική ανάλυση εξέτασε το φερόμενο σημείωμα αυτοκτονίας του Έπσταϊν
- Η επιστήμη ξέρει γιατί παίρνεις τη δουλειά τόσο προσωπικά
- Χανταϊός: 9+1 ερωτήσεις για το στέλεχος των Άνδεων που εντοπίστηκε στο κρουαζιερόπλοιο MV Hondius
- Επιδόματα: Ενίσχυση 300 ευρώ σε χήρες 60 ετών και άνω
- Από τη Χιροσίμα στην AI: Πώς το «Ρολόι της Αποκάλυψης» μετράει την πορεία της ανθρωπότητας προς την καταστροφή
- Το φάντασμα των ευρωεκλογών πάνω από το Μαξίμου




