
Μέχρι το τέλος του χρόνου το Skoda Οctavia 4×4 στην Ελλάδα
Στα τέλη του χρόνου αναμένεται να κάνει την εμφάνισή της στην ελληνική αγορά η τετρακίνητη έκδοση του Skoda Octavia, εξοπλισμένη με τον υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα των 1.800κ.εκ. και απόδοσης 150 ίππων του ομίλου VAG.
Στα τέλη του χρόνου αναμένεται να κάνει την εμφάνισή της στην ελληνική αγορά η τετρακίνητη έκδοση του Skoda Octavia, εξοπλισμένη με τον υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα των 1.800κ.εκ. και απόδοσης 150 ίππων του ομίλου VAG.
Η τετρακίνητη Οctavia θα κυκλοφορήσει στη χώρα μας σε έκδοση Combi αρχικά και αργότερα σε sedan. Ο εξοπλισμός της θα περιλαμβάνει τέσσερις αερόσακους, ΑΒS και EDS, climatronic, τηλεσκοπικά ρυθμιζόμενο καθ ύψος τιμόνι, κάθισμα οδηγού με προεπιλεγμένες μνήμες, ζάντες αλουμινίου και προβολείς ομίχλης.
Το σύστημα τετρακίνησης της Octavia 4×4 περιλαμβάνει αισθητήρες στους τροχούς, στα τέσσερα δισκόφρενα, στο pedal του γκαζιού και στον κινητήρα. Οι αισθητήρες αυτοί ελέγχουν τον κάθε τροχό ξεχωριστά και εντοπίζουν σε ποιον απαιτείται καλύτερο κράτημα. Ο συμπλέκτης τύπου Haldex που διαθέτει βοηθά επίσης στην κατανομή της ροπής στους τέσσερις τροχούς ανάλογα με την επιφάνεια του εδάφους.
auto.in.gr
- Η 61η Μπιενάλε της Βενετίας άνοιξε τις πύλες της με Banksy και διαδηλώσεις
- Απομακρύνεται το ενδεχόμενο για ανταλλαγή αιχμαλώτων λέει ο Πούτιν
- Σάκοτα: «Είχα ένα προαίσθημα πως η διαφορά δεν ήταν αρκετή»
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακη 10.05.2026]
- Γιορτή σήμερα 10 Μαΐου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Η Χρυσή Βίβλος του Basketball Champions League: Η Ρίτας σήκωσε την πρώτη κούπα της


