Η Vector Motorsports, δεν κατάφερε να αγοράσει την προβληματική ομάδα Prost Grand Prix. Η καναδική εταιρεία ακύρωσε τα σχέδιά της για την είσοδό της στο χώρο της Formula 1, καθώς δεν μπορούσε να συγκεντρώσει τα χρήματα που απαιτούνταν για την ολοκλήρωση της συμφωνίας με την ομάδα του Alain Prost.



Ο πρόεδρος της Vector, Marc Bourdeau, δήλωσε ότι θα συνεχίσει να ελπίζει πως κάποια στιγμή στο μέλλον θα καταφέρει η εταιρεία του να ασχοληθεί με τη Formula 1.



«Θα αφήσουμε τα σχέδια στην άκρη για λίγο καιρό. Στη Formula 1 ποτέ κάτι δεν τελειώνει πραγματικά. Υπάρχουν πολλές πιθανότητες να ασχοληθούμε στο μέλλον… ακόμα και με την Prost Grand Prix» δήλωσε στην εφημερίδα Toronto Star.



Επειτα και από τη νέα αποτυχία πώλησης της ομάδας στη Vector Motorsports, όλα δείχνουν ότι ο Alain Prost θα παραμείνει στο πόστο του και στην ομάδα και την επόμενη χρονιά.

auto.in.gr