Ανοίγει τις πύλες της για το κοινό από αύριο, Σάββατο 18, έως και τις 26 Νοεμβρίου στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας η έκθεση αυτοκινήτου με την επωνυμία Αυτοκίνηση 2000. Πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Συνδέσμου Εμπόρων Εισαγωγέων Αυτοκινήτων Ελλάδος (ΣΕΕΑΕ) και αναμένεται να φιλοξενήσει τα νέα μοντέλα των περισσότερων εταιρειών που δραστηριοποιούνται στη χώρα μας.



Στόχος της έκθεσης, η οποία θα είναι συμπληρωματική της Διεθνούς Έκθεσης που διοργανώνει ο Σύνδεσμος Εισαγωγέων-Αντιπροσώπων Αυτοκινήτων (ΣΕΑΑ) και θα γίνεται κάθε δύο χρόνια, είναι η ενημέρωση του κοινού για τα καινούρια μοντέλα των εταιρειών και τις τάσεις της αγοράς.



H Αυτοκίνηση 2000 διοργανώνεται σε επίπεδο αντιπροσωπειών αλλά και κάθετων συγκροτημάτων με τη συμμετοχή των εταιρειών Αlfa Romeo, Chrysler, Daewoo, Daihatsu, Fiat, Ford, Honda, Hyundai, Lada, Lamborghini, Lotus, Mazda, Maserati, Mercedes, Mitsubishi, Opel, Renault, Seat, Smart, Subaru, Suzuki, Toyota, Volvo. Στον ίδιο χώρο, συνολικής έκτασης 14.000τ.μ., θα φιλοξενούνται επίσης σχετικά προϊόντα, όπως αξεσουάρ, ανταλλακτικά, βελτιωτικά και εξοπλισμοί συνεργείων.



Το κοινό θα μπορεί να επισκέπτεται την έκθεση από τις 10 π.μ. έως τις 10 μ.μ. το Σάββατο και την Κυριακή, και από τις 4:30 μ.μ. έως τις 9:30 μ.μ. τις καθημερινές. Τα εισιτήρια θα στοιχίζουν 1.500 δραχμές, τα φοιτητικά 500 δραχμές, ενώ η είσοδος για τα παιδιά έως 12 ετών θα είναι δωρεάν.



Η έκθεση γίνεται με την υποστήριξη της εβδομαδιαίας οικονομικής εφημερίδας Η Αξία, με τη χορηγία της Eurobank Cards και με χορηγούς επικοινωνίας την τηλεόραση του Alpha και το ραδιοφωνικό σταθμό Alpha Sports 107,4. Τη Δευτέρα 20 Νοεμβρίου στις 4 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί από το ΣΕΕΑΕ ημερίδα, κατά τη διάρκεια της οποίας ο σύνδεσμος θα παρουσιάσει τους στόχους και τις προοπτικές του.

auto.in.gr