Ε.Δ. 11 – Δροσοχώρι Ι (28.68 χλμ)



Μια ακόμα νίκη σε ΕΔ, την έκτη συνολικά, πρόσθεσε στο ενεργητικό του ο P.Solberg. O Νορβηγός ήταν κατά 7,3 δευτερόλεπτα ταχύτερος από τον S.Loeb που ακολούθησε στη δεύτερη θέση και 16,9 δευτερόλεπτα από τον C.Sainz που ήταν τρίτος.



Η εγκατάλειψη του M.Gronholm με Peugeot, από σπασμένη πίσω ανάρτηση, σε αυτή την ΕΔ και ο κακός χρόνος που σημείωσε ο Harri Rovanpera με το δεύτερο 307 WRC -ο Φινλανδός ήταν έκτος με διαφορά 26,2 δευτερόλεπτα από τον πρώτο- έφεραν αρκετές ανακατατάξεις στη γενική κατάταξη.



Ο οδηγός της Subaru εξακολουθεί να προηγείται, αλλά η διαφορά του από τον δεύτερο, που είναι πλέον ο Francois Duval με Ford Focus WRC, έχει αυξηθεί στο 1 λεπτό και 22,6 δευτερόλεπτα.



Ο S.Loeb της Citroen πέρασε στην τρίτη θέση και είναι μόλις 1,6 δευτερόλεπτα πίσω από τον Βέλγο της Ford, ενώ ο Harri Rovanpera υποχώρησε στην τέταρτη θέση.



Από μια θέση κέρδισαν και οι D.Carlsson και G.Panizzi που κλείνουν την πρώτη εξάδα.

auto.in.gr