53

Την εκτίμηση ότι από τα αποτελέσματα των δύο νέων δημοσκοπήσεων διαφαίνεται η εμπιστοσύνη των πολιτών στο πρόσωπο του πρωθυπουργού και η διαμόρφωση μιας νέας πολιτικής δυναμικής για το ΠΑΣΟΚ εξέφρασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Χρήστος Πρωτόπαπας.

Συγκεκριμένα κληθείς να σχολιάσει τα αποτελέσματα των ερευνών της Kάπα Research και της Metron Analysis, ο υπουργός Τύπου δήλωσε ότι «μετά την Κοπεγχάγη διαμορφώνεται μια νέα πολιτική δυναμική για τον χώρο μας. Εκφράζεται ανοικτά η εμπιστοσύνη των πολιτών στο πρόσωπο του πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη. Έχουμε, λοιπόν, την ευκαιρία με την δουλειά μας να απαντήσουμε θετικά στις προσδοκίες του ελληνικού λαού, να οικοδομήσουμε την ευημερία του. Αυτό θα μας δώσει και την νίκη στις εκλογές».

Εξάλλου, ο Χρ.Πρωτόπαπας απέφυγε να σχολιάσει τη συνέντευξη του Θεόδωρου Πάγκαλου, απαντώντας σε σχετική ερώτηση: «δεν βρίσκω κανένα λόγο για να σχολιάσω τις απόψεις και τους προβληματισμούς των στελεχών μας».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ