
Αυξήσεις 10% ζήτησαν οι συνταξιούχοι από τον υπουργό Οικονομίας
Μεγαλύτερες αυξήσεις στις συντάξεις για το 2003 ζητούν οι συνταξιούχοι του Δημοσίου και του ΙΚΑ, καθώς σε συνάντηση που είχαν την Παρασκευή με τον υπουργό Οικονομίας Νίκο. Χριστοδουλάκη ζήτησαν η εισοδηματική πολιτική να καλύψει τον τιμάριθμο.
27
Μεγαλύτερες αυξήσεις στις συντάξεις για το 2003 ζητούν οι συνταξιούχοι του Δημοσίου και του ΙΚΑ. Σε συνάντηση που είχαν με τον υπουργό Οικονομίας και Οικονομικών Νίκο Χριστοδουλάκη την Παρασκευή, ζήτησαν η εισοδηματική πολιτική να καλύψει τον τιμάριθμο, καθώς και διορθωτικό ποσό για το 2001 και το 2002.
Οι συνταξιούχοι του ΙΚΑ ζήτησαν αυξήσεις της τάξεως του 10% και χαρακτήρισαν μικρές τις αυξήσεις της εισοδηματικής πολιτικής.
Απο την πλευρά του, όπως ανέφεραν οι εκπρόσωποι των συνταξιούχων, ο Νίκος Χριστοδουλάκης τους δήλωσε ότι οι αυξήσεις στις συντάξεις το 2003 θα υπερβαίνουν τον πληθωρισμό.
Σε ό,τι αφορά το αίτημα για αυξήσεις 10%, τους είπε ότι δεν υπάρχει δυνατότητα για την ικανοποίησή του και ότι εκτός απο την εισοδηματική πολιτική οι συνταξιούχοι θα έχουν οφέλη και από τη μείωση της φορολογίας που προβλέπει η φορολογική μεταρρύθμιση.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Τι πρέπει να μάθουν οι αγχώδεις γονείς για το εργασιακό μέλλον των παιδιών τους στην εποχή της AI
- Τα λόγια ειναι περιττά; Ο Κλέι Τόμπσον απαντά με τέσσερις λέξεις στον χωρισμό του με την Megan Thee Stallion
- Μπενίτεθ: «Το να βρεθεί ο Παναθηναϊκός στην πρώτη τετράδα ήταν επίτευγμα»
- Χίος: Συνελήφθη 67χρονη οικιακή βοηθός για την κακοποίηση 82χρονης – Πώς αποκαλύφθηκε
- Από το χαρτζιλίκι, στο χρηματιστήριο: Πώς η Gen Z επαναπροσδιορίζει τις επενδύσεις σε έναν ασταθή κόσμο
- Όπου φύγει-φύγει… από τη δουλειά: Ρεκόρ στις αιτήσεις συνταξιοδότησης το πρώτο τρίμηνο του 2026
