
Ας έρθει, αλλά με επώνυμο ο Κωνσταντίνος λένε οι πολίτες, σύμφωνα με έρευνα της ALCO
Υπέρ των χειρισμών της κυβέρνησης στο θέμα της βασιλικής περιουσίας τάσσεται η πλειοψηφία των πολιτών, σύμφωνα με τηλεφωνική δημοσκόπηση της ALCO. Το 67,7% των ερωτηθέντων συμφωνούν με την εγκατάσταση του Τέως στην Ελλάδα, αρκεί να λάβει επίθετο.
53
Υπέρ των χειρισμών της κυβέρνησης στο θέμα της βασιλικής περιουσίας τάσσεται η πλειοψηφία των πολιτών, σύμφωνα με τηλεφωνική δημοσκόπηση της ALCO. Το 67,7% των ερωτηθέντων συμφωνούν με την εγκατάσταση του Τέως στην Ελλάδα, αρκεί να λάβει επίθετο.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα του Τύπου την Πέμπτη, η έρευνα, που διενεργήθηκε σε δείγμα 500 ατόμων, καταδεικνύει ότι σε ποσοστό 67,6% συμφωνούν με μόνιμη εγκατάσταση του έκπτωτου μονάρχη στην Ελλάδα, ως απλού πολίτη και με την απόκτηση ονοματεπωνύμου, ενώ διαφωνεί το 20,5%.
Επιπλέον, το 41,4% των ερωτηθέντων κρίνουν ότι οι χειρισμοί στο θέμα της βασιλικής περιουσίας είναι επιτυχείς, αποτυχημένους τους θεωρεί το 36%, ενώ το 22,6% δεν απάντησε.
Παράλληλα, ανειλικρινή χαρακτηρίζει τη στάση του τέως βασιλιά στο θέμα της περιουσίας το 49% των ερωτηθέντων.
Τέλος, το 47,4% των ερωτηθέντων εκτιμούν ότι ο Κωνσταντίνος επιδιώκει να διαδραματίσει πολιτικό ρόλο στην Ελλάδα στο μέλλον, ενώ διαφωνεί το 33%.
Η τηλεφωνική δημοσκόπηση της ALCO διενεργήθηκε για λογαριασμό του τηλεοπτικού σταθμού ALTER.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ιράν: «Στο Παγκόσμιο Κύπελλο οικοδέσποινά μας είναι η FIFA, όχι ο Τραμπ ή οι ΗΠΑ»
- Έκρηξη Γλαβίνα με Δρυμιώτη: Ζείτε σε άλλη χώρα, δεν ζούμε σε δημοσκοπική δημοκρατία
- Ζαλγκίρις Κάουνας – Φενέρμπαχτσε 81-78: «Ζωντανοί» οι Λιθουανοί με Τουμπέλις και Γουίλιαμς-Γκος
- Η Μπενφίκα σχεδιάζει χωρίς Μουρίνιο, που πλησιάζει ξανά τη Ρεάλ
- LIVE: Μπάγερν Μονάχου – Παρί Σεν Ζερμέν
- Χαβιέ Μπαρδέμ: H γενοκτονία στην Παλαιστίνη, η ευλογία της Πενέλοπε Κρουζ και η κατάρα του FOMO

