Μέσα στο δεύτερο εξάμηνο του 2003 η λιανική αγορά κρατικών ομολόγων
Εντός του δεύτερου εξαμήνου του 2003 εκτιμάται ότι θα αρχίσει να ενεργοποιείται η λιανική αγορά κρατικών ομολόγων, αφού ξεκινούν ήδη οι τεχνικές προσαρμογές που απαιτούνται για τον σκοπό αυτό, όπως ανακοίνωσε το Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών.
27
Εντός του δεύτερου εξαμήνου του 2003 εκτιμάται ότι θα αρχίσει να ενεργοποιείται η λιανική αγορά κρατικών ομολόγων, αφού ξεκινούν ήδη οι τεχνικές προσαρμογές που απαιτούνται για τον σκοπό αυτό, όπως ανακοίνωσε το Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών.
Η διαδικασία για τη δημιουργία της υποδομής για την εκκαθάριση των συναλλαγών στη λιανική αγορά κρατικών ομολόγων συμφωνήθηκε μετά από συναντήσεις εργασίας μεταξύ των χρηματιστηρίων και της Τράπεζας της Ελλάδος.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση, «ξεκινούν οι τεχνικές προσαρμογές που απαιτούνται με το σκοπό αυτό και εκτιμάται ότι με τις κρατούσες συνθήκες η λιανική αγορά κρατικών ομολόγων θα αρχίσει να ενεργοποιείται το δεύτερο εξάμηνο του 2003».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΜΠΕ
- Hellenic Train: Ακινητοποιήθηκε λόγω βλάβης η αμαξοστοιχία που εκτελούσε το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη – Σέρρες
- Μπορεί μια πίτσα να μαρτυρήσει πότε δουλεύετε υπερωρίες και πότε έρχεται γεωπολιτικός «σεισμός»;
- LIVE: Ολυμπιακός – Φορτούνα Σιτάρντ
- Καιρός: Έρχονται τα πρώτα 40άρια: Μίνι καύσωνας και μετά βροχές και καταιγίδες
- Τσίπρας: Αλλάζουμε τον τρόπο που κάνουμε πολιτική – Το backstage πριν τη συζήτηση με τα μέλη της ΕΛΑΣ
- Ολυμπιακός: Η 11άδα του για το φιλικό παιχνίδι με τη Φορτούνα Σιτάρντ
- Είδαμε (κι εμείς) την «Οδύσσεια» – Το ομηρικό πνεύμα διέπει την ταινία, αλλά δεν πρωταγωνιστεί
- Φωτιά στον Αστακό Αιτωλοακαρνανίας – Σηκώθηκαν 3 εναέρια μέσα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 17.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/presley-roozenburg-qXIn8tF6VTI-unsplash-1-315x220.jpg)



















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442