25

Τη στήριξη των κομμάτων της Αριστεράς ώστε να ανασχεθεί όπου είναι δυνατό η επικράτηση της ΝΔ στις νομαρχιακές και δημοτικές εκλογές, ζητά ο υπουργός Εργασίας, Δημήτρης Ρέππας και σημειώνει ότι τα αποτελέσματα της αναμέτρησης θα απογοητεύσουν τη συντηρητική παράταξη.

Μιλώντας στην εφημερίδα Έθνος της Κυριακής, ο υπουργός τονίζει ότι η επιλογή του ΠΑΣΟΚ για συνεργασία με τις δυνάμεις της Αριστεράς δεν είναι συγκυριακή, καθώς το ΕΓ του κόμματος έχει αποσαφηνίσει ότι η νίκη στις εκλογές του Οκτωβρίου είναι υπόθεση των προοδευτικών δυνάμεων.

Σημειώνει ότι ειδικά ο β γύρος της εκλογικής αναμέτρησης είναι ουσιαστικά αντιπαράθεση μεταξύ των προοδευτικών και των συντηρητικών δυνάμεων. «Σε αυτό το γύρο η Αριστερά δεν είναι απούσα. Σε δύσκολους καιρούς υπήρξε ο πολιορκητικός κριός για την ανατροπή της Δεξιάς και δεν μπορεί με την απουσία της να μετραπεί σε Δούρειο Ίππο για την ανάκαμψή της» υπογραμμίζει ο κ. Ρέππας.

Κοινός εχθρός

Ο υπουργός τονίζει ότι η τρομοκρατία είνα κοινός εχθρός για όλους τους Έλληνες και αντίπαλος για όλα τα πολιτικά κόμματα. Ωστόσο αναφέρει ότι «από τη πρώτη στιγμή έγινε φανερό ότι η ΝΔ αντί να χαίρεται, στεναχωρείται γιατί η κυβέρνηση πιστώνεται τα όποια πολιτικά οφέλη».

Ζητεί από όλους να αφήσουν τις διωκτικές Αρχές να επιτελέσουν το έργο τους και να σταματήσει η καχυποψία να δηλητηριάζει τη δημόσια ζωή αλλά και δυσχεραίνει την προσπάθεια του υπουργείου Δημόσιας Τάξης και της Δικαιοσύνης.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ