38

Επισκεπτήριο τη Δευτέρα στις φυλακές Κορυδαλλού και οι οκτώ κρατούμενοι φερόμενοι ως μέλη της 17 Νοέμβρη δέχτηκαν το μεσημέρι τους συγγενείς τους.

Πρώτη έφτασε η Μοσχούλα Ξηρού μαζί με τους γιους της, Νίκο και Αυγουστίνο, για να δει τα δύο άλλα παιδιά της, Χριστόδουλο και Βασίλη. Στη συνέχεια, έφθασαν η σύζυγος του Βασίλη Τζωρτζάτου και η σύζυγος του Θεολόγου Ψαραδέλη, Νάντια, η οποία μάλιστα εξερχόμενη των φυλακών εξέφρασε και πάλι παράπονα τόσο για τις συνθήκες κράτησης του συζύγου της, όσο και για το φαγητό που του δίδεται, το οποίο χαρακτήρισε ακατάλληλο, αφού ο Θ.Ψαραδέλης πάσχει από την καρδιά του.

Το απόγευμα αναμένεται να επισκεφθεί τον Αλεξ.Γιωτόπουλο ο συνήγορός του, Γιάννης Ραχιώτης, προκειμένου να συζητήσει μαζί του την υπερασπιστική γραμμή που θα ακολουθήσει την Τρίτη, στη διάρκεια της απολογίας του, ο φερόμενος ως καθοδηγητής της 17Ν στον εφέτη-ανακριτή Λεωνίδα Ζερβομπεάκο.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ