Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Οι Τρεις Τενόροι στην τελική φάση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου

Οι Τρεις Τενόροι στην τελική φάση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου

Με μία μεγάλη συναυλία των Τριών Τενόρων στη Γιοκοχάμα, στις 27 Ιουνίου, φτάνει στο τέλος του το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου. Παβαρότι, Καρέρας και Ντομίνγκο, δήλωσαν έτοιμοι να προσφέρουν στους χιλιάδες θεατές ένα μοναδικό μουσικό φινάλε.

43

Με μία μεγάλη συναυλία των Τριών Τενόρων στη Γιοκοχάμα, στις 27 Ιουνίου, φτάνει στο τέλος του το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου.

Οι Λουτσιάνο Παβαρότι, Χοσέ Καρέρας και Πλάθιντο Ντομίνγκο, για τρίτη φορά στην ιστορία του Μουντιάλ δήλωσαν έτοιμοι να προσφέρουν στους χιλιάδες θεατές ένα μοναδικό μουσικό φινάλε.

Φέτος, ωστόσο, όπως μεταδίδει το Reuters, είναι η τελευταία χρονιά που οι τρεις τενόροι θα «συμμετάσχουν» στην τελική φάση του πρωταθλήματος.

«Μακάρι ο κόσμος να ακολουθούσε την κλασική μουσική και την όπερα, όπως το Μουντιάλ» δήλωσε την Τρίτη κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου ο Πλάθιντο Ντομίνγκο.

«Ελπίζω να νικήσει η καλύτερη ομάδα» συνέχισε ο Λουτσιάνο Παβαρότι, χωρίς να κρύψει την απογοήτευσή του για τον αποκλεισμό της Ιταλίας.

«Δεν θα δω τον αγώνα μεταξύ Τουρκίας – Βραζιλίας, μία μέρα πριν τη συναυλία, γιατί μου είναι αδύνατο να παρακολουθώ αγώνες και να μην φωνάζω» κατέληξε ο Χοσέ Καρέρας.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Η αποστολή του Ολυμπιακού για το σπουδαίο παιχνίδι με την Άστον Βίλα (pic)

Οι επιλογές του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για το εκτός έδρας παιχνίδι με την Άστον Βίλα για τα ημιτελικά του Europa Conference League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024