
Απόφοιτοι της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών παρουσιάζουν στο κοινό τα έργα τους
Διακόσια πενήντα έργα ζωγραφικής, γλυπτικής, χαρακτικής, βίντεο και κατασκευών που δημιούργησαν 106 φοιτητές της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών θα παρουσιάζονται από την Τετάρτη 19 Ιουνίου και έως τις 19 Ιουλίου στον εκθεσιακό χώρο της ΑΣΚΤ.
38
Εκατόν έξι φοιτητές της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών εκθέτουν από 19 Ιουνίου έως 19 Ιουλίου, στον εκθεσιακό χώρο της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών, «Το Εργοστάσιο». Πρόκειται για την έκθεση των διπλωματικών εργασιών, που εκπόνησαν οι τελειόφοιτοι του ακαδημαϊκού έτους 2000-2001, δείγμα των προσπαθειών που κατέβαλλαν στην διάρκεια των σπουδών τους.
Στην έκθεση, που επιμελήθηκε ο καθηγητής Τριαντάφυλλος Πατρασκίδης, γίνεται προσπάθεια να προβληθεί το αποτέλεσμα μιας συλλογικής προσπάθειας. Τα έργα φανερώνουν τη ζωηρή ματιά της νεότητας των δημιουργών τους, τις ποιότητες που υπάρχουν μέσα σε κάθε νέο καλλιτέχνη, αλλά και την πολυμορφία των αισθητικών τους αναζητήσεων.
Η έκθεση περιλαμβάνει έργα ζωγραφικής γλυπτικής χαρακτικής νέων μέσων, βίντεο και κατασκευές. Τα έργα που θα εκτεθούν είναι περίπου 250.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΜΠΕ
- Πάνω από πέντε χιλιάδες εκτοπισμένοι στην Αϊτή εξαιτίας συγκρούσεων μεταξύ συμμοριών
- Έρευνα: Ποια είναι η σχέση ανάμεσα στην κίνηση και την ψυχική υγεία;
- Ελλιπής ο εμβολιασμός ενηλίκων – Αγνοούν τους κινδύνους και την ανάγκη εμβολιασμού οι Έλληνες
- Καιρός: Πτώση της θερμοκρασίας – Πού θα έχει βροχές και καταιγίδες
- Γιατί μια μούμια να κρύβει μέσα της απόσπασμα της «Ιλιάδας»;
- Αυτή είναι η μια λέξη που μας καταπιέζει





