
Ένας νεκρός από τη σύγκρουση ασθενοφόρου με τουριστικό λεωφορείο στο κέντρο της Αθήνας
Ένας νεκρός και τρεις τραυματίες είναι ο απολογισμός σύγκρουσης μεταξύ ασθενοφόρου και τουριστικού λεωφορείου, που συνέβη το μεσημέρι του Σαββάτου στη διασταύρωση των λεωφόρων Βασ.Σοφίας και Μεσογείων.
38
Ένας νεκρός και τρεις τραυματίες είναι ο απολογισμός σύγκρουσης μεταξύ ασθενοφόρου και τουριστικού λεωφορείου, που συνέβη το μεσημέρι του Σαββάτου στη διασταύρωση των λεωφόρων Βασ.Σοφίας και Μεσογείων.
Ο ασθενής, που ήταν μέσα στο ασθενοφόρο, υπέκυψε λίγη ώρα μετά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός. Πρόκειται για τον 23χρονο Αντώνη Καραΐσκου, ο οποίος μεταφερόταν διασωληνωμένος από την κλινική Μετροπόλιταν του Παλαιού Φαλήρου.
Το δυστύχημα συνέβη, όταν το ασθενοφόρο -με αναμένο το φάρο και τη σειρήνα- πέρασε με κόκκινο το φανάρι της Βασιλίσσης Σοφίας, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με το τουριστικό λεωφορείο, που ξεκινούσε εκείνη τη στιγμή από το φανάρι της Μεσογείων με πράσινο.
Μετά τη σύγκρουση, το ασθενοφόρο ανατράπηκε και χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής, για να ανασυρθεί από τα συντρίμμια ο 23χρονος ασθενής.
Ελαφρότερα τραυματίστηκαν και είναι εκτός κινδύνου στον Ερυθρό Σταυρό η αδελφή του Καραΐσκου που τον συνόδευε, ο οδηγός του ασθενοφόρου Γιάννης Μάρκου και ο γιατρός Γρηγόρης Στουραΐτης. Προανάκριση για το δυστύχημα διενεργεί η Τροχαία Καισαριανής.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Βασιλιάς Κάρολος: Επισκέπτεται τις ΗΠΑ στη σκιά του πολέμου στο Ιράν και του περιστατικού των πυροβολισμών
- Ένωση Διοικητικών Δικαστών για φθορές στο Εφετείο: Καταγγέλλει έλλειψη επαρκών μέτρων φύλαξης
- Ολυμπιακός: Κυκλοφορούν τα εισιτήρια για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης»
- Χριστίνα Παππά: «Η γυναίκα που βοήθησα, μου έστειλε μήνυμα «θα πεθάνεις»
- Εγκαινιάστηκε ο νέος λιμένας Ιτέας
- Ανδρουλάκης: Η υπόθεση των υποκλοπών ενταφιάζεται για μια ακόμη φορά – Εκτακτη συνέντευξη Τύπου
