Αθήνα: Κύκλο επισκέψεων σε όλη τη χώρα ξεκινά η υφυπουργός Υγείας και Πρόνοιας Ελπίδα Τσουρή. Πρώτος σταθμός της είναι η Θεσσαλονίκη, όπου πραγματοποιεί τριήμερη επίσκεψη από 23 έως 25 Απριλίου.


Κατά την παραμονή της στη Θεσσαλονίκη η κυρία Τσουρή θα επισκεφθεί το Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης και άλλες υπηρεσίες ψυχικής υγείας, καθώς και δομές αποασυλοποίησης ψυχικά ασθενών.


Επίσης, θα επισκεφθεί μονάδες απεξάρτησης από εξαρτησιογόνες ουσίες, που λειτουργούν στη Θεσσαλονίκη, ενώ θα παραχωρήσει Συνέντευξη Τύπου προς τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, την Πέμπτη 25 Απριλίου στις 12.30 το μεσημέρι.


Στη συνέντευξη θα παρουσιαστεί το Ανοιχτό Πρόγραμμα Εφήβων Θεσσαλονίκης, που υλοποιείται από το Κέντρο Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων (ΚΕΘΕΑ) στο πλαίσιο του Εθνικού Σχεδίου Δράσης για την Αντιμετώπιση της Εξάρτησης 2002-2006.


Τέλος, η υφυπουργός θα συναντηθεί με ομάδες γονέων, οι οποίες έχουν συγκροτηθεί στο πλαίσιο της λειτουργίας των Κέντρων Πρόληψης κατά των Εξαρτησιογόνων Ουσιών του Νομού Θεσσαλονίκης.

health.in.gr