
Ο Αραφάτ σε ντοκιμαντέρ του Όλιβερ Στόουν με θέμα τις συγκρούσεις ανά την υφήλιο
Με τον ηγέτη των Παλαιστινίων Γιασέρ Αραφάτ συναντήθηκε ο Όλιβερ Στόουν. Ο διάσημος Αμερικανός σκηνοθέτης μαγνητοσκόπησε τη συνάντησή του με τον Παλαιστίνιο ηγέτη, στο πλαίσιο γυρισμάτων ενός ντοκιμαντέρ για τις συγκρούσεις ανά την υφήλιο.
38
Με τον ηγέτη των Παλαιστινίων Γιασέρ Αραφάτ συναντήθηκε ο Όλιβερ Στόουν. Ο διάσημος Αμερικανός σκηνοθέτης μαγνητοσκόπησε τη συνάντησή του με τον Παλαιστίνιο ηγέτη, στο πλαίσιο γυρισμάτων ενός ντοκιμαντέρ για τις συγκρούσεις ανά την υφήλιο.
Ο Στόουν επισκέφθηκε τον Αραφάτ στο γραφείο του στη Ραμάλα της Δυτικής Όχθης, την ώρα που οι Αμερικανοί μεσολαβητές κατέβαλαν μεγάλη διπλωματική προσπάθεια για κατάπαυση του πυρός στη Μέση Ανατολή και ενώ το Ισραήλ δεν είχε ακόμη αποφασίσει εάν θα επιτρέψει στον Παλαιστίνιο ηγέτη να παρακολουθήσει την αραβική διάσκεψη στη Βηρυτό.
Ο βραβευμένος με Όσκαρ σκηνοθέτης, ο οποίος αντλεί κυρίως τα θέματα των ταινιών του από το χώρο της πολιτικής, δήλωσε μετά τη συνάντηση: «Υπάρχει πάντα μια ομοιότητα στις συγκρούσεις ανά την υψήλιο, όπου κι αν πάτε. Ποιος είναι ο κοινός παρανομαστής; Ίσως η έπαρση, ίσως ο ανθρώπινος εγωισμός, ίσως το αίσθημα της ταπείνωσης, όλοι αυτοί οι παράγοντες».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Reuters
- Καύσιμα: Ο πόλεμος εκτόξευσε τις τιμές στην ΕΕ – 20% πάνω το ντίζελ
- Όμιλος ΔΕΗ: Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η διάθεση Ομολόγου της ΔΕΗ για τους κατοίκους των νομών Κοζάνης – Φλώρινας
- Φάμελλος για 21η Απριλίου: Η Δημοκρατία δεν χαρίζεται – Η ενίσχυσή της είναι διαχρονική ευθύνη όλων μας
- Δήμος Πειραιά: Με επιτυχία τα εγκαίνια της αναδρομικής έκθεσης «1964–2026» του Νίκου Τζιζμετζόγλου
- Η Ρωσία «μαγειρεύει» τα οικονομικά της δεδομένα για να κρύψει την πραγματική της κατάσταση
- Ανδρουλάκης: Η κυβέρνηση απέτυχε – Πέντε μέτρα για να στηρίξουμε τους κτηνοτρόφους της Λέσβου



