Με τη φωνή της Μαντόνα η επόμενη ταινία του Τζέιμς Μποντ
Μετά τον Πολ μακ Κάρντεϊ, τη Σίρλεϊ Μπάσεϊ και την Τίνα Τέρνερ, η Μαντόνα γίνεται η επόμενη... φωνή του Τζέιμς Μποντ. Η βασίλισσα της ποπ πρόκειται να ερμηνεύσει το τραγούδι της νέας ταινίας, της τέταρτης κατά σειρά με πρωταγωνιστή τον Πιρς Μπρόσναν.
Η φωνή της Μαντόνα θα συνοδεύει την επόμενη ταινία του Τζέιμς Μποντ, αφού η βασίλισσα της ποπ θα ερμηνεύσει το τραγούδι του φιλμ. Οι φήμες, πάντως, που την ήθελαν να εμφανίζεται στο πλευρό του Πιρς Μπρόσναν, διαψεύστηκαν από τον εκπρόσωπό της. Ο ίδιος διευκρίνισε πως δεν γνωρίζει ακόμη εάν το τραγούδι της Μαντόνα θα είναι το ίδιο με το τραγούδι των τίτλων.
Η Μαντόνα, έτσι, προστίθεται στη λίστα των διάσημων τραγουδιστών που έχουν κατά καιρούς δανείσει τις φωνές τους στις ταινίες του Τζέιμς Μποντ. Ορισμένοι από αυτούς ήταν ο Πολ μακ Κάρτνεϊ, ο Τομ Τζόουνς, η Σίρλεϊ Μπάσεϊ, η Τίνα Τέρνερ και η Νάνσι Σινάτρα.
Ο Πιρς Μπρόσναν θα υποδυθεί για τέταρτη φορά τον Τζέιμς Μποντ, ενώ -σύμφωνα με το BBC- το συμβόλαιό του προβλέπει και μια πέμπτη φορά. Το κορίτσι του Μποντ αυτή τη φορά θα ενσαρκώνει η Χάλε Μπέρι.
Η τελευταία ταινία του Τζέιμς Μποντ ξεκινά με μια δραματική καταδίωξη στην αποστρατιωτικοποιημένη ζώνη ανάμεσα στη Βόρειο και Νότιο Κορέα και στη συνέχεια η δράση μεταφέρεται στο Χονγκ Κονγκ, την Κούβα, την Ισλανδία και το Λονδίνο.
Η ταινία συμπίπτει με την 40ή επέτειο από τη γέννηση της δημοφιλούς σειράς, η οποία ξεκίνησε το 1962 με το Dr No, όπου πρωταγωνιστούσε ο Σον Κόνερι.
Η μουσική παράσταση «ASTORIA» μάς μεταφέρει στη Νέα Υόρκη του Μεσοπολέμου, εκεί όπου μια μικρή Ελλάδα γεννιέται μέσα σε ένα καφενείο στην καρδιά της Αστόριας και το τραγούδι γίνεται φωνή, παρηγοριά και αντίσταση.