
H Μικρασιατική Καταστροφή με το φακό της Νellys στο Πνευματικό Κέντρο του Δ.Αθηναίων
Ο ανθρώπινος πόνος, όπως εκδηλώθηκε μέσα από τη Μικρασιατική Καταστροφή, απεικονίζεται στις φωτογραφίες της Nellys που παρουσιάζονται από την Τρίτη στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων.
34
Ο ανθρώπινος πόνος, όπως εκδηλώθηκε μέσα από τη Μικρασιατική Καταστροφή, απεικονίζεται στις φωτογραφίες της Nellys που παρουσιάζονται από την Τρίτη στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων.
Η έκθεση έχει τον τίτλο «Προσφυγικοί καημοί (1925-1927) με τον φακό της Nellys» και διοργανώνεται από τον Πολιτιστικό Οργανισμό του Δήμου Αθηναίων και την Ένωση Σμυρναίων, με αφορμή τη συμπλήρωση 80 χρόνων από τη Μικρασιατική Καταστροφή.
Οι φωτογραφίες προέρχονται από το φωτογραφικό αρχείο του Μουσείου Μπενάκη και είναι οι μοναδικές της Nellys που έχουν θέμα τον ανθρώπινο πόνο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΜΠΕ
- Ο Παλάσιος στη Θεσσαλονίκη για να υπογράψει στον Αρη
- Ένας 18χρονος ερεύνησε τα αρχεία Έπσταϊν για μια σχολική εργασία – και βρέθηκε αντιμέτωπος με απειλή αγωγής
- Καλοκαιρινές διακοπές: Πώς θα εξασφαλίσουμε ασφαλείς και ήρεμες στιγμές με τον σκύλο μας
- Κρήτη: Οι οκτώ περιπτώσεις διαφθοράς που οδήγησαν στη σύλληψη του ιατροδικαστή και του τοξικολόγου
- «Ο Εμπαμπέ ενημέρωσε τον Πέρεθ ότι ο Ολίσε είναι θετικός για την Ρεάλ Μαδρίτης»
- Χάρτης πρόβλεψης κινδύνου πυρκαγιάς – Σε ύψιστη επιφυλακή η Ρόδος




