
Στη Ραμάλα εισέβαλαν ισραηλινά στρατεύματα
Μία μονάδα του ισραηλινού στρατού διείσδυσε, τα μεσάνυχτα της Τετάρτης, στον αυτόνομο παλαιστινιακό τομέα της Ραμάλα, στη Δυτική Όχθη, κατευθυνόμενη προς το προσφυγικό στρατόπεδο Ελ Αμχάρ, από το οποίο καταγόταν η Παλαιστίνια που ανήκε στους κομάντος αυτοκτονίας.
27
Μία μονάδα του ισραηλινού στρατού διείσδυσε, τη νύχτα της Τετάρτης προς την Πέμπτη, στον αυτόνομο παλαιστινιακό τομέα της Ραμάλα, στη Δυτική Οχθη, όπως έγινε γνωστό από πηγή της παλαιστινιακής ασφάλειας.
Η μονάδα αποτελούνταν από δύο άρματα, δύο τεθωρακισμένα και μία μπουλντόζα και κατευθύνθηκε προς το προσφυγικό στρατόπεδο Ελ Αμχάρι.
Από το στρατόπεδο αυτό καταγόταν η νεαρή Παλαιστίνια που έκανε επίθεση αυτοκτονίας την περασμένη Κυριακή στην Ιερουσαλήμ, με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ένα άτομο και να τραυματιστούν 150.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Γαλλικό
- Η ανθρωπότητα στον κλοιό της πυρηνικής απειλής – Nομπελίστας προειδοποιεί ότι μπορεί να μην υπάρξει αύριο
- Βουλή: Ο μοναδικός βουλευτής που ψήφισε κατά σε όλες τις άρσεις ασυλίας – Πιο «γαλάζιος» και από τους «γαλάζιους»
- Ολλανδία: Η εισαγγελία ζητά ποινή κάθειρξης 30 ετών για Σύρο που κατηγορείται για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας
- Εκτόξευση σχεδόν 25% στις τιμές αεροπορικών εισιτηρίων – Σε κλοιό πιέσεων οι εταιρείες
- LIVE: Μπόρνμουθ – Λιντς
- LIVE: Μπέρνλι – Μάντσεστερ Σίτι


