Ενθουσιασμένος ο πρώτος Αγγλος ασθενής του Ιατρικού Διαβαλκανικού
Αθήνα: Καθ' όλα ικανοποιημένος δηλώνει ο πρώτος Αγγλος ασθενής που "εγκαινίασε" τη συνεργασία του Ιατρικού Διαβαλκανικού με το βρετανικό Δημόσιο για νοσηλεία 25.000 ασθενών από τη μεγάλη λίστα αναμονής των κρατικών νοσοκομείων της Βρετανίας. "Τα πάντα εδώ είναι υπερσύγχρονα. Είναι η πρώτη φορά που ένιωσα πως είχα πραγματικά την προσοχή των γιατρών" δήλωσε στον ανταποκριτή του BBC στην Αθήνα ο 69χρονος Τζον Μακ Κάμισκι μετά την επέμβαση ολικής αρθροπλαστικής του γονάτου στην οποία υποβλήθηκε.
Αθήνα: Καθ’ όλα ικανοποιημένος δηλώνει ο πρώτος Αγγλος ασθενής που «εγκαινίασε» τη συνεργασία του Ιατρικού Διαβαλκανικού με το βρετανικό Δημόσιο για νοσηλεία 25.000 ασθενών από τη μεγάλη λίστα αναμονής των κρατικών νοσοκομείων της Βρετανίας. «Τα πάντα εδώ είναι υπερσύγχρονα. Είναι η πρώτη φορά που ένιωσα πως είχα πραγματικά την προσοχή των γιατρών» δήλωσε στον ανταποκριτή του BBC στην Αθήνα ο 69χρονος Τζον Μακ Κάμισκι μετά την επέμβαση ολικής αρθροπλαστικής του γονάτου στην οποία υποβλήθηκε.
Ο Μακ Κάμισκι περίμενε στη λίστα αναμονής του Εθνικού Συστήματος Υγείας της Βρετανίας (NHS) εννέα μήνες, προτού λάβει την απόφαση να «εγκαταλείψει» το Δημόσιο, καθώς οι πόνοι στο γόνατό του γίνονταν αφόρητοι.
«Η απόφαση ελήφθη στις 12 Ιανουαρίου και μέσα σε λίγες μέρες βρέθηκα στη Θεσσαλονίκη. Τα πάντα εδώ είναι υπερσύγχρονα· όλοι μιλούν αγγλικά, είναι εξυπηρετικοί.
«Υποβλήθηκα σε πλήρεις εξετάσεις, έλεγξαν την καρδιά μου, τα πάντα. Από τη στιγμή που ήλθα με έχουν εξετάσει τουλάχιστον δέκα γιατροί. Είναι η πρώτη φορά που ένιωσα ότι δεν είμαι ο τελευταίος ασθενής· ότι συγκέντρωσα την προσοχή των γιατρών» τονίζει ο συνταξιούχος υφαντουργός από το Στόκπορτ.
Σύμφωνα με τον ίδιο, η νοσηλεία στην Ελλάδα υπερέχει των περιορισμένων μέσων που διαθέτουν οι γιατροί του βρετανικού ΕΣΥ. «Είναι όλοι τόσο εξυπηρετικοί, με πρόσεξαν τόσο πολύ» προσθέτει.
Όπως, άλλωστε, μεταδίδει το BBC επικαλούμενο δηλώσεις της εκπροσώπου του Ιατρικού Διαβαλκανικού, ετοιμάζεται προσεχώς και «αγγλικός θάλαμος», ο οποίος θα «καλωσορίζει» τους ασθενείς με βρετανικό φαγητό και εφημερίδες σε μια προσπάθεια να τους κάνει να νιώσουν άνετα στο νέο περιβάλλον.
health.in.gr
- «Όχι» του Μαγκουάιρ σε πρόταση να δώσει 60.000 ευρώ για να κλείσει η υπόθεση της Μυκόνου
- Τραγωδία στην Ομόνοια – 15χρονος έπεσε στο κενό από μπαλκόνι ξενοδοχείου
- Φενερμπαχτσέ – Μονακό 88-70: Ένατη σερί νίκη για την ομάδα του Γιασικεβίτσιους
- Έμα Γουάτσον: Ποιος είναι ο Μεξικανός δισεκατομμυριούχος με τον οποίο φιλιέται η διάσημη ηθοποιός;
- Αποκάλυψη: Η απόφαση για την εξόντωση του Χαμενεΐ ελήφθη τον Νοέμβριο
- Ο Λανουά που δεν τηρεί τα προσχήματα με τους Φωτιά, Βεργέτη και το άρωμα πρόκλησης