Επιδημία γρίπης στην Ιταλία
Μιλάνο: Περισσότεροι από 600.000 χιλιάδες Ιταλοί προσβλήθηκαν από δύο στελέχη του ιού της γρίπης. Πάντως, τα συμπτώματα της ασθένειας δεν είναι έντονα και αντιμετωπίζονται σε διάστημα μιας εβδομάδας.
Μιλάνο: Περισσότεροι από 600.000 χιλιάδες Ιταλοί προσβλήθηκαν από δύο στελέχη του ιού της γρίπης. Πάντως, τα συμπτώματα της ασθένειας δεν είναι έντονα και αντιμετωπίζονται σε διάστημα μιας εβδομάδας.
Όπως δήλωσε ο καθηγητής Ιολογίας του Πανεπιστημίου του Μιλάνου, Φαμπρίτσιο Πρελιασκόνε, η επιδημία βρίσκεται σε εξέλιξη και υπολογίζεται ότι περίπου 3.000.000 άτομα θα νοσήσουν έως τα τέλη του μήνα.
Σύμφωνα με τις αρμόδιες υγειονομικές υπηρεσίες του Μιλάνου, και φέτος επικρατούν η «κινεζική» και η «ωκεάνια» γρίπη -το όνομά τους οφείλεται στις περιοχές προελεύσής τους. Και τα δύο στελέχη του ιού είναι σχεδόν όμοια και προκαλούν ταυτόσημα συμπτώματα, όπως υψηλός πυρετός, αρθραλγίες, κόπωση και βήχας, που διαρκούν μία εβδομάδα.
Πηγή: ΑΠΕ
health.in.gr
- Δουδωνής για Καρυστιανού: Το ζήτημα των αμβλώσεων έχει ευτυχώς λήξει το 1986 – Μόνο η ακροδεξιά και ο Πλεύρης εκφράζουν τέτοιες απόψεις
- Καρυστιανού: Σφοδρές πολιτικές αντιδράσεις σε όσα είπε για τις αμβλώσεις – «Θέτει σε αμφισβήτηση θεμελιώδες δικαίωμα»
- Ζέλσον ενόψει Λεβερκούζεν: «Τελικός για εμάς το παιχνίδι – Να κάνουμε χαρούμενους τους οπαδούς μας»
- «Η μέρα που παντρεύτηκα τον Σαλμάν Ρούσντι και πέθανε η καλύτερή μου φίλη» – Η τραγωδία της Ρέιτσελ Ελίζα Γκρίφιθς
- Live streaming: Η συνέντευξη Τύπου του Μεντιλίμπαρ για το παιχνίδι με τη Λεβερκούζεν
- Φίλος του Άρη Betsson έβαλε σουτ από το κέντρο του γηπέδου και κέρδισε 2.000€
