
Γυμναστείτε, “ανεβάζει” τη διάθεση!
Λονδίνο: Τον ευεργετικό ρόλο της γυμναστικής στην καταπολέμηση της κατάθλιψης τονίζει νέα έρευνα Βρετανών επιστημόνων που δημοσιεύεται στο τρέχον τεύχος του Journal of Sports Medicine and Physical Fitness.
Λονδίνο: Τον ευεργετικό ρόλο της γυμναστικής στην καταπολέμηση της κατάθλιψης τονίζει νέα έρευνα Βρετανών επιστημόνων που δημοσιεύεται στο τρέχον τεύχος του Journal of Sports Medicine and Physical Fitness.
Ερευνητές από το Πανεπιστήμιο του Wolverhampton μελέτησαν την επίδραση διαφορετικών τύπων και γυμναστικά προγράμματα διάρκειας σε 80 νεαρά άτομα και των δύο φύλων. Οι επιστήμονες συμπέραναν ότι μία ώρα αεροβικής γυμναστικής βελτίωνε κατά πολύ τη διάθεση των συμμετεχόντων, καθώς καταπολεμούσε το άγχος και τη στενοχώρια και επέφερε ευεξία.
Ο επικεφαλής των ερευνών, Δρ Λέιν, είπε στο Reuters: “Όσοι νιώθουν άγχος και κατάθλιψη μπορούν εύκολα να τα καταπολεμήσουν με μία ώρα ελαφρά άσκηση”.
health.in.gr
- Κραυγή αγωνίας του Δημάρχου Αγράφων για κατεστραμμένο δρόμο
- Κρήτη: Εντοπίστηκε θαλάσσια νάρκη σε βραχώδη περιοχή παραλίας στο Λασίθι
- Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτηση του Τζέικ Χέινς
- ΕΕ: Σε ποια χώρα τα νοικοκυριά αποταμιεύουν το μεγαλύτερο μέρος του εισοδήματός τους; – «Υπό το μηδέν» η Ελλάδα
- ΕΦΕΤ: Ανάκληση κατεψυγμένου γαλέου και ξιφία
- Ιράν: Ζητά την αποδέσμευση 24 δισ. δολαρίων από παγωμένα κεφάλαια για να προχωρήσει σε συμφωνία

