Προς τα κάτω έγιναν οι στρογγυλοποιήσεις των τιμών, τονίζει η ΕΣΕΕ
Οι στρογγυλοποιήσεις των τιμών έγιναν προς τα κάτω, υπογραμμίζει σε ανακοίνωση της τη Δευτέρα η Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου, η οποία υποστηρίζει ότι τήρησε τη «συμφωνία κυρίων» που είχε συνυπογράψει με τους κοινωνικούς εταίρους.
27
Οι στρογγυλοποιήσεις των τιμών έγιναν προς τα κάτω, υπογραμμίζει σε ανακοίνωση της τη Δευτέρα η Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου, η οποία υποστηρίζει ότι τήρησε με απόλυτη συνέπεια τη «συμφωνία κυρίων» που είχε συνυπογράψει με τους κοινωνικούς εταίρους.
«Οι διάφοροι κινδυνολόγοι και δημόσιοι κατήγοροι εναντίον της αγοράς και κάθε επιχειρηματικής δραστηριότητας, οι οποίοι είχαν δημιουργήσει ένα κλίμα αναμενόμενων ανατιμήσεων και κερδοσκοπίας διαψεύστηκαν παταγωδώς, αφού τόσο οι έμποροι, όσο και κυρίως οι καταναλωτές με την εντυπωσιακή ωριμότητα και ετοιμότητα που επέδειξαν, κατάφεραν να τους διαψεύσουν», αναφέρεται στην ανακοίνωση.
Επίσης, η ΕΣΕΕ εκφράζει την ικανοποίηση της για την ικανότητα προσαρμογής των εμπορικών επιχειρήσεων στο ευρώ, σημειώνοντας ότι «η συντριπτική πλειονότητα των επιχειρήσεων επέδειξαν ετοιμότητα και ικανότητα προσαρμογής στο νέο νόμισμα, ήταν επαρκώς εφοδιασμένες σε ευρώ και εξοικειωμένες στις συναλλαγές με τα δύο νομίσματα και εξυπηρέτησαν πλήρως τους καταναλωτές μέχρι του σημείου που λειτούργησαν και ως ανταλλακτήρια νομισμάτων».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Αλί Χαμενεΐ: Πώς τον εντόπισαν και τον σκότωσαν – Η πληροφορία της CIA και το χτύπημα του Ισραήλ
- Παχυσαρκία: Τι υπόσχονται τα νέα φάρμακα – Έρχονται και στην Ελλάδα σε μορφή χαπιού
- Ιράκ: Διαδηλωτές προσπάθησαν να καταλάβουν την πρεσβεία των ΗΠΑ στη Βαγδάτη
- Ντεμπούτο με νέα πρόσωπα για Γρηγορίου – Πώς θα παίξει ο Άρης με τον Παναθηναϊκό
- 1897: Φυσικά και η πρώτη κινηματογραφική «μάχη» ρομπότ και ανθρώπου θα ήταν του Ζορζ Μελιέ
- Μεσολόγγι: Υπό έλεγχο η φωτιά στο νοσοκομείο – Μεταφέρθηκαν σε ασφαλή σημεία περίπου 30 άτομα

