
Τους κανονικούς της ρυθμούς προσπαθεί να βρει η Σάμος μετά τις καταστροφικές πλημμύρες
Το μέγεθος της καταστροφής μετρούν την Παρασκευή στη Σάμο, μετά τις πρωτοφανείς πλημμύρες της προηγούμενης ημέρας. Κάτοικοι και υπηρεσίες προσπαθούν να αποκαταστήσουν τις ζημιές, ενώ το νησί αναμένεται να επισκεφθεί ο πρόεδρος της ΝΔ Κ.Καραμανλής.
37
Το μέγεθος της καταστροφής μετρούν την Παρασκευή στη Σάμο, μετά τις πρωτοφανείς πλημμύρες της προηγούμενης ημέρας. Όι κάτοικοι προσπαθούν να αποκαταστήσουν τις ζημιές στα πλημμυρισμένα σπίτια και καταστήματά τους, ενώ επισκευάζονται και οι βλάβες στα δίκτυα της ΔΕΗ και του ΟΤΕ.
Τα σχολεία στο νησί παραμένουν κλειστά, ενώ τα μεγαλύτερα προβλήματα παρατηρούνται στο Καρλόβασι, το Μαραθόκαμπο, το Κοκκάρι και το Ηραίο.
Τη Σάμο αναμένεται να επισκεφθεί εντός της ημέρας ο πρόεδρος της ΝΔ Κώστας Καραμανλής.![]()
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Μητσοτάκης σε Μακρόν: Η κορωνίδα των συμφωνιών Ελλάδας – Γαλλίας είναι οι δεσμεύσεις αμοιβαίας συνδρομής
- Καιρός: Πιθανή ψυχρή εισβολή στις αρχές Μαΐου δείχνουν τα προγνωστικά μοντέλα – Οι περιοχές
- ΟΤ Delphi Economic Forum XI – Γλαβίνας: Το ΠΑΣΟΚ έχει εναλλακτική πρόταση για τη διακυβέρνηση της χώρας
- Ο Τι Τζέι Σορτς αναδείχθηκε MVP του play in (pic)
- Σαρλίζ Θερόν: Απόλυτη επιζήσασα – Ρισκάρει τα πάντα, επιβιώνει, προκαλεί ίλιγγο στο Μανχάταν
- Θεσσαλονίκη: Μέσα σε λίγες ώρες βεβαιώθηκαν από την Τροχαία 793 παραβάσεις