
Δεν λυπάμαι που οι δίδυμοι πύργοι δεν υπάρχουν πια, δηλώνει ο Γερμανός σχεδιαστής Γιοπ
Τα χτυπήματα της 11ης Σεπτεμβρίου έπληξαν την καπιταλιστική αλαζονεία, δήλωσε ο Γερμανός σχεδιαστής Βόλφγκανγκ Γιοπ, ο οποίος κατέκρινε τον Γκ.Σρέντερ επειδή διακήρυξε την «απεριόριστη συμπαράσταση» της Γερμανίας προς τις ΗΠΑ.
38
Αυτοί που κατέστρεψαν τους δίδυμους πύργους της Νέας Υόρκης δεν πρέπει να μετανιώνουν, γιατί κατέστρεψαν το σύμβολο της χειρότερης μορφής του καπιταλισμού, δήλωσε στο αυστριακό περιοδικό Profil ο Γερμανός σχεδιαστής μόδας, Βόλφγκανγκ Γιοπ (JOOP!).
Ο Γερμανός σχεδιαστής, του οποίου τα προϊόντα πωλούνται σε όλο τον κόσμο, δήλωσε: «Δεν λυπάμαι που οι δίδυμοι πύργοι της Νέας Υόρκηςδενυπάρχουν πια, γιατί συμβόλιζαν την καπιταλιστική αλαζονεία». Πρόσθεσε, μάλιστα, ότι τα γεγονότα της 11ης Σεπτεμβρίου «κινητοποιούν νέες διαδικασίες μετά την πτώση των καπιταλιστικών αυτών συμβόλων».
Επίσης,άσκησε κριτική στον Γκέρχαρντ Σρέντερ, επειδή εξέφρασε την «απεριόριστη συμπαράσταση» της Γερμανίας προς τις ΗΠΑ μετά την 11η Σεπτεμβρίου. «Ο Σρέντερ πιέζεται για να είναι στην πρώτη γραμμή της δημοσιότητας και θέλει να δείξει ότι τρέχει μαζί με τους υπόλοιπους. Όμως, εμείς οι Γερμανοί είμαστε επιφυλακτικοί απέναντι σε αυτούς που τρέχουν δίπλα στους άλλους, γιατί είχαμε άσχημες εμπειρίες με αυτό. Τέτοιες συμπεριφορές μου θυμίζουν την εποχή των ναζί» συμπλήρωσε ο Γιοπ.
Πάντως, στην πρώτη σελίδα του δικτυακού τόπου της εταιρείας JOOP! εμφανίζεται μήνυμα, στο οποίο αναφέρεται:«Η εταιρεία, οι εργαζόμενοι και οι συνεργαζόμενες εταιρείες διαχωρίζουν τη θέση τους από τα σχόλια του Βόλφγκανγκ Γιοπ σε αυστριακό περιοδικό. Η διοίκηση της εταιρείας τονίζει ότιοι δηλώσειςτου Β.Γιοπ απηχούν τις απόψεις τουιδίου και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν την εταιρεία. Ο Β.Γιοπδεν συνδέεται πλέονμε την εταιρεία».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Το Ισραήλ δηλώνει έτοιμο για «αμυντικά και επιθετικά» μέτρα, αν γίνει στόχος του Ιράν
- Χανιά: Πώς έγινε το τροχαίο με το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ – Νοσηλεύτρια στο ίδιο νοσοκομείο η οδηγός του ΙΧ
- Φαινόμενο Ζεντάγια: Ξέφυγε από την κατάρα της Ντίσνεϊ, έγινε ατρόμητο Gen Z icon αξίας 40 εκατομμυρίων
- Κυψέλη: Μυστήριο με την σορό γυναίκας που εντοπίστηκε σε βαλίτσα – Αναμένονται απαντήσεις από τη νεκροψία-νεκροτομή
- Ο Μπόρχα Ιγκλέσιας «έκραξε» τη FIFA για τις τιμές των εισιτηρίων στον τελικό του Μουντιάλ
- Σεισμός 5,5 Ρίχτερ στο Περού – Τουλάχιστον πέντε οι νεκροί, άγνωστος ο αριθμός των αγνοουμένων




