Νέα πρωτότυπη έκδοση ετοιμάζει η Saab για την Έκθεση της Φρανκφούρτης
Υψηλών επιδόσεων μοντέλο, αποκαλυπτικό των προθέσεων της Saab για το μέλλον, θα παρουσιάσουν οι υπεύθυνοι της σουηδικής αυτοκινητοβιομηχανίας στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου στη Φρανκφούρτη στις 13 Σεπτεμβρίου.
Υψηλών επιδόσεων μοντέλο, αποκαλυπτικό των προθέσεων της Saab για το μέλλον, θα παρουσιάσουν οι υπεύθυνοι της σουηδικής αυτοκινητοβιομηχανίας στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου στη Φρανκφούρτη στις 13 Σεπτεμβρίου.
Το 9X, όπως ονομάζεται, ξεφεύγει από τα συνηθισμένα σχεδιαστικά πρότυπα, ισχυρίζονται στη Saab και συνδυάζει τα χαρακτηριστικά coupe, roadster, station wagon και pick up μοντέλων.
Εκτιμώ ότι το συγκεκριμένο αυτοκίνητο είναι ενδεικτικό των προθέσεών μας δηλώνει ο διευθύνων σύμβουλος της Saab Automobile, Peter Augustsson. Eίναι η απόδειξη ότι η Saab ξεκινά ένα συναρπαστικό ταξίδι.
Στα σχέδια των υπευθύνων της Saab περιλαμβάνεται η παρουσίαση τουλάχιστον ενός πρωτότυπου ή νέου μοντέλου το χρόνο για την επόμενη εξαετία.
auto.in.gr
- Νέα επιχείρηση για παράνομες επιδοτήσεις από τον ΟΠΕΚΕΠΕ σε Αγρίνιο και Κοζάνη: 13 συλλήψεις
- Αίγιο: «Οι φωνές μου έλεγαν να τους τελειώσω… » – Δις ισόβια στον 24χρονο για τη διπλή δολοφονία τον Απρίλιο του 2025
- Ψηφιακή κάρτα εργασίας: Επεκτείνεται σε νέους κλάδους – Πότε ξεκινάει η εφαρμογή της β’ φάσης
- Οι αθλητικές μεταδόσεις (3/6): Πού θα δείτε το Game 1 Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός και τα φιλικά
- Παιανία: Εννέα συλλήψεις για υπόθεση ξυλοδαρμού ανηλίκων – Τους χτυπούσαν με ρόπαλα
- Ουκρανία – Ρωσία: 7 νεκροί από πλήγμα ουκρανικού drone σε λεωφορείο κοντά στο Ντονέτσκ


