
Η Toyota επιστρέφει για δοκιμές στο Paul Ricard
Ξεκίνησαν πάλι από χθες οι δοκιμές της νεοσύστατης ομάδας Toyota F1 στην πίστα Paul Ricard της Γαλλίας, με το Σκοτσέζο Allan McNish να βρίσκεται στο cockpit του μονοθεσίου.
Ξεκίνησαν πάλι από χθες οι δοκιμές της νεοσύστατης ομάδας Toyota F1 στην πίστα Paul Ricard της Γαλλίας, με το Σκοτσέζο Allan McNish να βρίσκεται στο cockpit του μονοθεσίου.
Η διαδικασία των δοκιμών είχε διακοπεί την Κυριακή μετά την έξοδο από την πίστα, εξαιτίας προβλήματος στο κιβώτιο των ταχυτήτων, και τον τραυματισμό του Mika Salo. Ο Allan McNish αντικατέστησε από χθες το Φινλανδό οδηγό, πραγματοποιώντας τις απογευματινές ώρες οκτώ γύρους.
Για τους πρώτους γύρους μου με μονοθέσιο της Formula 1, έμεινα αρκετά ευχαριστημένος από την αίσθηση και τις αντιδράσεις του δήλωσε ο Σκοτσέζος, ο οποίος θα ολοκληρώσει το πρόγραμμα της ομάδας την Παρασκευή.
Στο δεύτερο οδηγό της ομάδας, τον Mika Salo, που υποφέρει από πόνους στην πλάτη ύστερα από τον τραυματισμό, οι γιατροί συνέστησαν να παραμείνει εκτός δράσης τουλάχιστον δύο εβδομάδες, μέχρι να αναρρώσει πλήρως.
auto.in.gr
- ΣτΕ: Επιστρέφουν τα μέτρα φύλαξης για την πρώην γραμματέα στελέχους της Siemens
- Καλαμάτα: «Πήγαμε κρυφά για καφέ και μας είπε τι περνούσε – Φοβόταν πάρα πολύ να φύγει απ’ αυτόν» – Τι λένε φίλες της 39χρονης
- Δουδωνής για αφθώδη πυρετό: Αφέθηκε στην τύχη της η Λέσβος – «Κανείς δεν ρώτησε τους ειδικούς»
- Το Ελ Νίνιο φέρνει καυτό καλοκαίρι, προειδοποιεί ο ΟΗΕ – Και το επόμενο μπορεί να είναι ακόμα θερμότερο
- «Αν πάρουμε το Μουντιάλ θα είμαι φαβορί για την χρυσή μπάλα»
- Baby botox και «περιποίηση βαμπίρ»: Πώς οι αισθητικές θεραπείες έγιναν το νέο φυσιολογικό



