O Nicolo Petrucci είναι ο νέος αεροδυναμιστής της Arrows και, ταυτόχρονα, ο αντικαταστάτης του Eghbal Hamidy, ο οποίος αποχώρησε από τη βρετανική ομάδα τον προηγούμενο μήνα, για να συνεχίσει στην Jordan ως τεχνικός διευθυντής.



Ο Ιταλός, πρώην μέλος της Ferrari, θα είναι στο εξής ο νέος επικεφαλής αεροδυναμικής στην Arrows και, σύμφωνα με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας Mike Coughlan, ο Nicolo Petrucci ήταν η πρώτη του επιλογή για τη συγκεκριμένη θέση, προτού ακόμη υπογράψει με τον Eghbal Hamidy.



Ο Eghbal ήταν πολύ καλός, αλλά είχε μια ευκαιρία η οποία ήταν πολύ καλή για να την προσπεράσει. Όταν λοιπόν μας είπε ότι θα αποχωρούσε, επικοινώνησα με τον Nicolo, ο οποίος, στην πραγματικότητα, ήταν η πρώτη μου επιλογή, πριν από τον Eghbal. Τότε όμως ήθελε να παραμείνει στη Ferrari και να κερδίσει το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα δήλωσε ο Mike Coughlan.

auto.in.gr