Formula 1: Εξέπνευσε τελικά ο άτυχος πυροσβέστης στη Monza
Την τελευταία του πνοή άφησε ένα από τα μέλη της ομάδας πυρόσβεσης της πίστας, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά στη σφοδρή σύγκρουση έξι μονοθεσίων λίγο μετά την εκκίνηση του GP Ιταλίας.
Την τελευταία του πνοή άφησε ένα από τα μέλη της ομάδας πυρόσβεσης της πίστας, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά στη σφοδρή σύγκρουση έξι μονοθεσίων λίγο μετά την εκκίνηση του GP Ιταλίας.
Ο 30χρονος Paolo Gislimberti χτυπήθηκε θανάσιμα στο κεφάλι από τροχό που εκτινάχθηκε από κάποιο μονοθέσιο που ενεπλάκη στην καραμπόλα του chicane Roggia.
Του προσφέρθηκαν άμεσα οι πρώτες βοήθειες από το ιατρικό προσωπικό της πίστας και στη συνέχεια μεταφέρθηκε με ελικόπτερο στο νοσοκομείο της Monza, όπου και διαπιστώθηκε τελικά ο θάνατός του.
auto.in.gr
- Συναγερμός για μεγάλη πυρκαγιά σε εργοστάσιο στις Αχαρνές
- Γροιλανδία: ΕΕ και Βρετανία δεσμεύονται για την κυριαρχία της Δανίας, λέει η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν
- Στα «ΝΕΑ» της Δευτέρας: Ελαφρύτερα εκκαθαριστικά
- Δεκατρία σιδηροδρομικά δυστυχήματα με νεκρούς στην Ισπανία από τις αρχές του αιώνα
- Συρία: Ο επικεφαλής των κουρδικών δυνάμεων επιβεβαιώνει τη συμφωνία εκεχειρίας που ανακοίνωσε ο αλ Σάρα
- Η Γερμανία ζητά απάντηση από την ΕΕ στους νέους δασμούς του Τραμπ και θέτει θέμα για την εμπορική συμφωνία