Tη θέση του στον Pedro de la Rosa αφήνει ο Luciano Burti, ο οποίος, αποχωρώντας από την Jaguar, θα συνεχίσει να αγωνίζεται με την ομάδα της Prost στη συνέχεια του πρωταθλήματος Formula 1 2001, αντικαθιστώντας με τη σειρά του τον Gaston Μazzacane.



O Bραζιλιάνος οδηγός αναμένεται να συμμετάσχει στα δοκιμαστικά της γαλλικής ομάδας που πραγματοποιούνται αυτές τις μέρες στην πίστα του Silverstone, στο πλαίσιο της προετοιμασίας του για το επερχόμενο ισπανικό Grand Prix.



«Η ομάδα με πληροφόρησε στον Αγιο Μαρίνο για την αντικατάστασή μου από τον Pedro de la Rosa από τη νέα χρονιά, αλλά, για να είμαι ειλικρινής, δεν ήταν και τόσο μεγάλη έκπληξη για μένα» είχε δηλώσει ο 26χρονος στο επίσημο δικτυακό τόπο της Jaguar-Racing μετά το Grand Prix στην Imola, χωρίς ωστόσο να αναφέρει τότε αν γνώριζε οτιδήποτε για το άμεσο ενδιαφέρον του ιδιοκτήτη της Prost GP, Αlain Prost.


auto.in.gr