
Επενδύσεις για το D1 από τη Vοlkswagen
Mε στόχο να επιταχύνουν τη διαδικασία κατασκευής πολυτελών μοντέλων, μεταξύ των οποίων και του D1, οι υπεύθυνοι της VW αποφάσισαν την ενίσχυση των παραγωγικών τους μονάδων στη Γερμανία.
Mε στόχο να επιταχύνουν τη διαδικασία κατασκευής πολυτελών μοντέλων, μεταξύ των οποίων και του D1, οι υπεύθυνοι της VW αποφάσισαν την ενίσχυση των παραγωγικών τους μονάδων στη Γερμανία.
Μέσα στην επόμενη πενταετία αναμένεται να επενδυθούν συνολικά ένα εκατομμύριο ευρώ στις κατασκευαστικές μονάδες Zwickau-Mosel και Chemnitz. Στην πρώτη, όπου παράγονται καθημερινά 1.150 VW Golf και Passat, θα κατασκευάζονται δάπεδα για πολυτελή μοντέλα που συναρμολογούνται στο εργοστάσιο της VW στη Δρέσδη, ενώ στη δεύτερη θα κατασκευάζεται από τα μέσα του 2001 νέα γενιά κινητήρων, σύμφωνα με τον Folker Weissgerber, ανώτατο στέλεχος της VW.
Ο F.Weissgerber αποκάλυψε επίσης ότι το επερχόμενο πολυτελές μοντέλο της VW με την ονομασία D1 θα κατασκευάζεται στην παραγωγική μονάδα στη Δρέσδη και στοχεύει στην κατηγορία στην οποία κυριαρχούν αντίστοιχα μοντέλα των Audi, ΒΜW και Mercedes-Benz.
auto.in.gr
- Θρίλερ στην Κρήτη: Στο μικροσκόπιο οι κάμερες ασφαλείας και το κινητό της 43χρονης – Το μυστήριο με το θάνατο του πρώην συντρόφου της
- Θρίλερ σε πτήση της United Airlines: Αναγκαστική προσγείωση λόγω πιθανής απειλής
- Ριάνα: Ντεμπούτο μόδας στο W για την εφτά μηνών κόρη της – Πάνα Dior και αντιδράσεις
- Μονακό: Οι οκτώ διαθέσιμοι παίκτες της για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό
- Ουγγαρία: Το Δικαστήριο της ΕΕ χαρακτηρίζει τον νόμο κατά των ΛΟΑΤΚΙ ατόμων ασύμβατο με τις αρχές της Ένωσης
- Παναθηναϊκός: Ο Μπαλντίνι ψάχνει ήδη τον αντί-Μπενίτεθ
