Εντυπώσεις από τη δεύτερη ημέρα των αναγνωρίσεων
Συνεχίστηκαν χθες, Δευτέρα 5 Ιουνίου, οι αναγνωρίσεις των πληρωμάτων FIA στις Ειδικές Διαδρομές Ζέλι, Μενδενίτσα και Παλαιοχώρι-Ελευθεροχώρι.
Συνεχίστηκαν χθες, Δευτέρα 5 Ιουνίου, οι αναγνωρίσεις των πληρωμάτων FIA στις Ειδικές Διαδρομές Ζέλι, Μενδενίτσα και Παλαιοχώρι-Ελευθεροχώρι.
Την Κυριακή 4 Ιουνίου, τα πληρώματα είχαν περάσει από τις πέντε Ειδικές Διαδρομές του 1ου Σκέλους, ενώ σήμερα, 6 Ιουνίου, οι αναγνωρίσεις ολοκληρώνονται με τις Ειδικές Διαδρομές Παύλιανη, Στρόμη-Οινοχώρι, Γραβιά και Ελατος.
Οι πρώτες εντυπώσεις από τις Ειδικές Διαδρομές του 47ου Ράλι Ακρόπολις είναι θετικές, καθώς οι περισσότεροι οδηγοί αναγνωρίζουν ότι είναι λιγότερο σκληρές από τις περσινές.
Ο Juha Kankkunen (Subaru) δήλωσε ότι οι Ειδικές Διαδρομές της πρώτης και της δεύτερης μέρας είναι πολύ καλές και ότι με καμία δεν θα έχει πρόβλημα στον αγώνα.
Ενθουσιασμένοι έμειναν από τα περάσματα των δύο πρώτων ημερών ο Marcus Gronholm (Peugeot), ο οποίος για την περίσταση οδηγούσε Μitsubishi, καθώς και ο οδηγός της Citroen, Phillippe Bugalski, στην πρώτη του επαφή με τον ελληνικό αγώνα.
Αντίθετα, ο Richard Burns θεωρεί το φετινό Ακρόπολις το ίδιο σκληρό με του 99, ενώ την ίδια γνώμη έχει και ο Colin McRae.
Από τις Ειδικές Διαδρομές του 1ου και 2ου Σκέλους, η πιο σκληρή φαίνεται να είναι εκείνη της Μενδενίτσας, ειδικά στο πρώτο τμήμα της. Σε αυτό συμφωνούν και οι Ελληνες Aρης Βωβός και Λεωνίδας Κύρκος. Oσο για τον περσινό πρωταθλητή, Γιάννη Παπαδημητρίου, έδειξε να μην προβληματίζεται πουθενά.
Ικανοποιημένος από τα δύο περάσματα σε κάθε Ειδική Διαδρομή έμεινε ο Tommi Makinen, δείχνοντας προτίμηση στις ειδικές του 1ου Σκέλους, ενώ αντίθετα ο Didier Auriol φάνηκε να μη συμπαθεί τις διαδρομές της Αττικοβοιωτίας
Αξίζει να σημειώσουμε ότι, για πρώτη φορά φέτος, οι αναγνωρίσεις έγιναν με τα αυτοκίνητα να διαθέτουν συσκευές GPS, ώστε να ελέγχεται από την οργάνωση η τήρηση του ορίου ταχύτητας (90χμ./ώρα) στις Ειδικές Διαδρομές.
auto.in.gr
- Εργατικό δυστύχημα στα Τρίκαλα: Προσωρινά ελεύθεροι ο ιδιοκτήτης του εργοστασίου και τα δύο στελέχη
- Σοφία Φυρού μετά τη μαστεκτομή: «Τελείωσα και με τα χειρουργεία με το στήθος. Νιώθω πιο δυνατή από ποτέ»
- Φωτιά τώρα σε όχημα στην Περιφερειακή Υμηττού
- Βαθμολόγηση των «κακοπληρωτών» – λες και δεν έχουμε 18 χρόνια κρίση
- Άγιαξ – Ολυμπιακός: Ιστορία, τάσεις και μια μάχη με ευρωπαϊκή ιστορία
- Πένθος στο ΠΑΣΟΚ: Πέθανε σε ηλικία 40 ετών η Αριστέα Καζάκου – Ανδρουλάκης: Έφυγες πρόωρα και άδικα

