
Ανοιχτός πλέον ο δρόμος της Renault για την εξαγορά της Samsung
Προς στιγμήν η άρνηση της κρατικής Στεγαστικής και Εμπορικής Τράπεζας της Ν. Κορέας να παραγράψει τα χρέη της Samsung Motors φάνηκε να δίνει οριστικό τέλος στις διαπραγματεύσεις της Renault για την εξαγορά της προβληματικής κορεατικής αυτοκινητοβιομηχανίας.
Προς στιγμήν, η άρνηση της κρατικής Στεγαστικής και Εμπορικής Τράπεζας της Ν. Κορέας να παραγράψει τα χρέη της Samsung Motors φάνηκε να δίνει οριστικό τέλος στις διαπραγματεύσεις της Renault για την εξαγορά της προβληματικής κορεατικής αυτοκινητοβιομηχανίας.
Ωστόσο, η κορεατική τράπεζα υπαναχώρησε τελικά από τις αρχικές της θέσεις και απέσυρε τις διεκδικήσεις της, ανοίγοντας το δρόμο για την εξαγορά από τη Renault του 70% του μετοχικού κεφαλαίου της Samsung.
“Δεν θέλουμε να διακόψουμε τη συνεργασία της Renault με τη Samsung” δήλωσε χαρακτηριστικά ο εκπρόσωπος της τράπεζας και αποκάλυψε ότι η κυβέρνηση ήταν αυτή η οποία ανέλαβε να καλύψει τα χρέη της εταιρείας, επιτρέποντας στην τράπεζα να ανακαλέσει την αρχική της απόφαση.
auto.in.gr
- Απαρηγόρητη η Ντενίζ Ρίτσαρντς για τον θάνατο του Πάτρικ Μαλντούν
- Η ερωτική χημεία δεν φέρνει την τέλεια σχέση
- Οι μάγισσες επιστρέφουν: Μπούλοκ και Κίντμαν στα Μαγικά Φίλτρα 2 – Πρώτο τρέιλερ
- Οι Δήμοι φτιάχνουν τα δικά τους 112 – «Βρίσκεστε στην υπόγεια διάβαση Χ. Αποφύγετε τη στροφή δεξιά, κίνδυνος εγκλωβισμού»
- «Γιατί μας αντιπαθούν στη Μέση Ανατολή;» – Η ιστορική απάντηση του Κένεντι που ξέχασαν όλοι οι πρόεδροι
- Ώρα για «θεσμικές απαντήσεις» από την Κοβέσι – Τι θα συζητήσει με τον Γ. Φλωρίδη




