Ανακλήσεις αυτοκινήτων Renault μοντέλων Clio II και Modus
Προβλήματα με τα ηλεκτρικά και την κολώνα του τιμονιού θα οδηγήσουν σε επανέλεγχο τα μοντέλα της γαλλικής εταιρίας.
Πρόγραμμα ανάκλησης των μοντέλων Clio II και Modus εκτeλεί η εταιρεία κατασκευής αυτοκίνητων Renault SAS, όπως ανακοίνωσε τη Δευτέρα ο γενικός γραμματέας Καταναλωτή του υπουργείου Ανάπτυξης Θανάσης Σκορδάς.
Σε σχετικό ερώτημα που υποβλήθηκε από την ΓΓ Καταναλωτή στην εταιρεία Mava Εμποροβιομηχανική ΑΕ, επίσημο αντιπρόσωπο της RENAULT SAS στην Ελλάδα, η εν λόγω εταιρεία απάντησε, ότι η ανάκληση μεσω του συστήματος σχετίζεται με:
* Το μοντέλο Clio II και αφορά σε 3891 οχήματα, κατασκευής από 8/5/2003 έως 18/11/2004, τα οποία υπάρχει πιθανότητα να παρουσιάσουν βραχυκύκλωμα στην περιοχή του τιμονιού, από ενδεχόμενη φθορά της καλωδίωσης της κόρνας.
* Το μοντέλο Modus και αφορά σε 596 οχήματα, κατασκευής έως 5/4/2005, στα οποία ενδέχεται να παρουσιαστεί αστάθεια στην οδήγησή τους από τυχόν λανθασμένη συναρμολόγηση της κολώνας τιμονιού.
Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση οι καταναλωτές μπορούν να απευθυνθούν στην εταιρεία Mava Εμποροβιομηχανική ΑΕ στο τηλέφωνο 210 2702600.
Επισημαίνεται ότι λόγω της μη ενημέρωσης της Γενικής Γραμματείας Καταναλωτή -όπως προβλέπει ρητά η κείμενη νομοθεσία- από την Mava για τη διαδικασία της ανάκλησης των συγκεκριμένων μοντέλων αυτοκινήτων, στην εταιρεία θα επιβληθούν οι νόμιμες κυρώσεις.
news.in.gr
- Αυτό είναι το ιπτάμενο τάνκερ των ΗΠΑ που συνετρίβη στο Ιράκ
- Κόβεται το σεξ; Κι όμως, αυτό το ψαράκι αναπαράγεται με κλωνοποίηση εδώ και 100.000 χρόνια
- Λίβερπουλ – Γαλατασαράι: Η πρόκριση στην επόμενη φάση του UEFA Champions League κρίνεται στο MEGA
- Το αδιέξοδο του Λανουά που ονειρεύεται σωσίβιο παραμονής
- Συνελήφθη 38χρονος για βιασμό 14χρονης στο Παλαιό Φάληρο – Πώς παρέσυρε την ανήλικη μέσα από τα social media
- Στον Εισαγγελέα Χανίων ο Πολωνός που συνελήφθη για κατασκοπεία στη Σούδα – Τα τρία τελευταία χρόνια έμενε στην περιοχή
