
Υπό έλεγχο τρεις πυρκαγιές που ξέσπασαν σε αγροτοδασικές εκτάσεις
Υπό έλεγχο τέθηκαν το πρωί της Πέμπτης τρεις πυρκαγιές που εκδηλώθηκαν στα Κιούρκα Αττικής, στην Αμαλιάδα και στη Ζάκυνθο, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία.
35
Υπό έλεγχο τέθηκαν το πρωί της Πέμπτης τρεις πυρκαγιές που εκδηλώθηκαν στα Κιούρκα Αττικής, στην Αμαλιάδα και στη Ζάκυνθο, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία.
Συγκεκριμένα, υπό πλήρη έλεγχο τέθηκε η φωτιά η οποία εκδηλώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης στην περιοχή Αφιδνών (Κιούρκα) Αττικής, κοντά στο 29ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Αθηνών-Λαμίας, στο ρεύμα προς Αθήνα.
Όπως ανακοινώθηκε απο το γραφείο Τύπου του αρχηγείου Πυροσβεστικού Σώματος, για την κατάσβεση της πυρκαγιάς κινητοποιήθηκαν 15 πυροσβέστες με πέντε υδροφόρα οχήματα.
Υπό έλεγχο τέθηκαν, εξάλλου, νωρίς το πρωί της Πέμπτης, οι φωτιές που εκδηλώθηκαν λίγο μετά τα μεσάνυχτα σε αγροτοδασικές εκτάσεις στα Καπετανέϊκα Αμαλιάδας και στο Κάμπι Ζακύνθου. Στην επιχείρηση κατάσβεσης συμμετείχαν 35 πυροσβέστες με υδροφόρα οχήματα. Ρίψεις νερού πραγματοποίησαν δασοπυροσβεστικά αεροσκάφη.
Και στις τρεις περιπτώσεις δεν έχει γίνει ακόμη αποτίμηση των ζημιών, που αφορούν σε αποτέφρωση αγροτοδασικών εκτάσεων, ούτε έχουν εξακριβωθεί τα αίτια που τις προκάλεσαν· το συγκεκριμένο έργο το έχει αναλάβει το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Ο Χάκετ έχει πρόταση στα χέρια του από τη Βίρτους – Τα δεδομένα για το μέλλον του
- BHMAGAZINO – Πυρηνική Ισχύς: Η απειλή είναι πάντα εδώ
- Lidl House Athens: Ένας κόμβος σύμπραξης που μετατρέπει το φαγητό από ατομική ανάγκη σε συλλογική εμπειρία
- Διεθνής Οργάνωση Εργασίας: Ποια επαγγέλματα απειλεί περισσότερο η τεχνητή νοημοσύνη και ποια όχι
- Όταν ο Τζακ Νίκολσον πρότεινε δουλειά στο Χόλιγουντ στον Πούτιν
- Κρήτη: Ψάχνουν το κινητό της Ελευθερίας και το όπλο της δολοφονίας – Τα στοιχεία που θα ολοκληρώσουν το παζλ του φονικού
