
Επιπλέον κονδύλια 5,6 δισ. δολαρίων ζητά για τις Ένοπλες Δυνάμεις ο Μπους
Έγκριση για πρόσθετα κονδύλια ύψους 5,6 δισ. δολαρίων (2,18 τρισ. δρχ.), προκειμένου να καλυφθούν οι τρέχουσες ανάγκες των αμερικανικών Ενόπλων Δυνάμεων, θα ζητήσει από το Κογκρέσο ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζορτζ Μπους.
37
Έγκριση για πρόσθετα κονδύλια ύψους 5,6 δισ. δολαρίων (2,18 τρισ. δρχ.), προκειμένου να καλυφθούν οι τρέχουσες ανάγκες των αμερικανικών Ενόπλων Δυνάμεων, θα ζητήσει από το Κογκρέσο ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζορτζ Μπους.
Ο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου, Αρι Φλάισερ, δήλωσε ότι ο Αμερικανός πρόεδρος θα καταθέσει στο Κογκρέσο συμπληρωματικό προϋπολογισμό, όσον αφορά στις δαπάνες του Πενταγώνου το τρέχον δημοσιονομικό έτος που λήγει τον προσεχή Σεπτέμβριο.
Τα πρόσθετα κονδύλια προορίζονται για την υγειονομική περίθαλψη του προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων, την κάλυψη των ενεργειακών αναγκών και άλλες δαπάνες.
Σύμφωνα πάντως με την εφημερίδα Washington Post, αρκετά μέλη του Κογκρέσου πιστεύουν ότι το ποσό που ζητείται υπολείπεται σε μεγάλο βαθμό των πραγματικών αναγκών του Πενταγώνου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,Associated Press
- Boomers: Γίνονται 80 ετών και επανεφευρίσκουν την τρίτη ηλικία
- Ο Χάρισον Φορντ και το Τέρας μέσα του – Η άγνωστη μάχη του Ιντιάνα Τζόουνς με την κατάθλιψη
- Αυτά είναι τα 10 πιο πολυσύχναστα αεροδρόμια στον κόσμο – Μόνο δύο ευρωπαϊκά στη λίστα
- Προηγήθηκε 2-0 η Μπαρτσελόνα με Γιαμάλ και Τόρες – Μείωσε η Ατλέτικο με τον Λούκμαν (vids)
- «Βιολάντα»: Εκτεταμένη διαρροή προπανίου διαπιστώνει η έκθεση του Γενικού Χημείου του Κράτους
- Νησιά Φερόε – Ελλάδα 2-3: «Διπλό», 3Χ3 και άνοδος για την Εθνική Γυναικών (vid)

