
Οι Α/ΓΕΣ της νότιας περιοχής του ΝΑΤΟ συναντώνται τον Ιούνιο στο Ρέθυμνο
Οι απειλές και οι νέες τάσεις στη Βαλκανική, οι Δυνάμεις Ταχείας Ανάπτυξης και ο ρόλος των χερσαίων δυνάμεων στο μελλοντικό επιχειρησιακό περιβάλλον θα συζητηθούν στη 2η ετήσια σύνοδο των αρχηγών Στρατού της νότιας πτέρυγας του ΝΑΤΟ (AFSOUTH), που θα πραγματοποιηθεί στο διάστημα 3 - 5 Ιουνίου στο Ρέθυμνο.
71
Οι απειλές και οι νέες τάσεις στη Βαλκανική, οι Δυνάμεις Ταχείας Ανάπτυξης και ο ρόλος των χερσαίων δυνάμεων στο μελλοντικό επιχειρησιακό περιβάλλον θα συζητηθούν στη 2η ετήσια σύνοδο των αρχηγών Στρατού της νότιας πτέρυγας του ΝΑΤΟ (AFSOUTH), που θα πραγματοποιηθεί στο διάστημα 3 – 5 Ιουνίου στο Ρέθυμνο.
Στη σύνοδο, η οποία έχει σκοπό την ανταλλαγή απόψεων επί θεμάτων κοινού ενδιαφέροντος, θα λάβουν μέρος οι αρχηγοί Στρατού της Ισπανίας, της Ιταλίας, της Ουγγαρίας, της Τουρκίας και των ΗΠΑ. Τη χώρα μας θα εκπροσωπήσει ο Α/ΓΕΣ, αντιστράτηγος Γιώργος Αντωνακόπουλος.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Σελένα Γκόμεζ: Πρωταγωνίστρια στο φιλόδοξο γουέστερν του Μπρέιντι Κόρμπετ
- Όποιος βιάζεται…: Γιατί χάνουμε τόσο εύκολα την υπομονή μας;
- Mega deal στις τηλεπικοινωνίες: Σενάρια συγχώνευσης Deutsche Telekom – T-Mobile
- Δύσκολο να επιστρέψει – Ο Ράιαν Ρέινολντς «σκότωσε» τον Deadpool
- Πώς η κλιματική κρίση απειλεί τη δημοκρατία – Καύσωνες, πλημμύρες και φωτιές διακόπτουν δεκάδες εκλογές
- Μπαλκόνια: Η επικίνδυνη φθορά που κρύβει μοιραίες παγίδες


